Snap Art

ÁTTEKINTÉS

A Snap Art lehetővé teszi, hogy többféle művészi stílussal kísérletezzünk egy egyszerű, elegáns felhasználói felületen keresztül.

A fényképek gyönyörű műalkotásokká alakítása még soha nem volt olyan egyszerű, mint a Snap Art segítségével. A művészek évszázadokon átívelő vizuális elemeinek és technikáinak elemzésével úgy tervezték meg a Snap Artot, hogy olyan képeket készítsen, amelyek úgy néznek ki, mintha nem számítógép, hanem emberi kéz készítette volna őket.

A felfrissített dizájn és elrendezés csökkenti a zavaró tényezőket, és gyors vizuális böngészést biztosít az előbeállítások széles skáláján, így minden eddiginél gyorsabban érhetünk el tökéletes eredményeket. A Snap Art mindenhol működik, akár önálló alkalmazásként is, amely egyszerű kötegelt feldolgozást biztosít.

 
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

Rendszer macOS 10.13 vagy újabb
Processzor Apple M1, Intel Core 2 vagy újabb
Memória 4 GB
Tárhely 1 GB
Képernyő 1280x768
Egyéb
 • A Snap Art 4 használható önálló programként, de plug-inként is. Utóbbi esetben az alábbi alkalmazások valamelyikére van szükség.
  • Exposure X vagy újabb
  • Adobe Photoshop CS6 vagy újabb
  • Adobe Lightroom 6, Adobe Lightroom CC 2015 vagy újabb

Windows:

Rendszer Windows 10 vagy 11
Processzor Intel Core 2 vagy azzal kompatibilis
Memória 4 GB
Tárhely 1 GB
Képernyő 1280x768
Egyéb
 • A Snap Art 4 használható önálló programként, de plug-inként is. Utóbbi esetben az alábbi alkalmazások valamelyikére van szükség.
  • Exposure X vagy újabb
  • Adobe Photoshop CS6 vagy újabb
  • Adobe Lightroom 6, Adobe Lightroom CC 2015 vagy újabb

FUNKCIÓK

Portrék A Snap Art segít a gyönyörű portrék elkészítésében. Vászonra vagy képzőművészeti papírra nyomtatva a kész műalkotás kézzel készítettnek tűnik majd. A részletmaszk segítségével finomhangolhatjuk a portrét az arcok és más kritikus területek körül.

Tájképek Vigyük új irányba a kültéri fotóidat azzal, hogy festményekké és ceruzavázlatokká alakítjuk át azokat. Egyetlen fotóból több, teljesen különböző hangulatú műalkotás válhat.

Grafikai művészet Az olyan klasszikusabb stílusok mellett, mint az olajfestmény és az akvarell, a Snap Art a modern megjelenések széles skáláját képes megjeleníteni, beleértve a képregényt, a stilizációt és a zsírkrétát.

 

1

 

Saját stílus kialakítása A Snap Art számos előbeállítással rendelkezik, de ezek csak kiindulópontok a saját egyedi stílusodhoz. Ha találunk egy olyan előbeállítást, amely ötletet ad, könnyen a saját igényeidhez alakíthatjuk azt. Mentsük el az új megjelenésedet előbeállításként névvel, kategóriával, és akár jegyzeteket is mellékelhetünk hozzá. Később egyetlen kattintással alkalmazhatja egy fotóra (vagy fotók csoportjára).

Megfelelő megjelenés egy pillanat alatt A megjelenés kiválasztása áll a Snap Art középpontjában, ezért az előre beállított böngésző miniatűröket használ a vizuális élmény érdekében. Gyorsan szűrhetünk olyan kategóriák szerint, mint az Impasto, a Crayon vagy az Akvarell. A név vagy leírás szerinti gyors kereséssel konkrét stílusokat találhatunk. A Snap Artban megjelölheti kedvenceit, hogy később is visszatérhessünk hozzájuk. A legutóbb alkalmazott effekteket is automatikusan megjegyzi a rendszer.

Komfortos környezet A Snap Art felhasználói felülete lehetővé teszi, hogy kevesebb zavaró tényezővel kelljen dolgoznunk. A sötétebb téma segít a képre összpontosítani, és illeszkedik a professzionális munkafolyamat egyéb eszközeihez. Az új, Lightroom-stílusú, összecsukható panelek lehetővé teszik, hogy csak a fontos vezérlőelemeket lássuk. A Snap Art mostantól támogatja az Apple Retina kijelzőket és más HiDPI képernyőket, így a képelőnézetek még jobban néznek ki.

Sokoldalú munkafolyamatok Bármilyen legyen is a munkafolyamat, a Snap Art tökéletesen illeszkedik hozzá. Zökkenőmentesen integrálódik az Exposure, a Photoshop és a Lightroom programokkal. A Snap Art önálló alkalmazásként is működik. Ez segít több kép gyors, kötegelt feldolgozásában, és támogatja a plug-ineket nem használó munkafolyamatokat.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram