Ne maradj le a SketchUp migrációs promóciójáról!

  Ne maradj le! Itt az utolsó lehetőség arra, hogy ennyire jó áron válts most SketchUp előfizetésre. Még lehetőséged van 60% kedvezménnyel megvásárolni az 1 vagy 2 éves SketchUp Pro előfizetést, ha a klasszikus örök érvényű SketchUp Pro licenccel rendelkezel.

   sketchup_slider_0.png

   

  A SketchUp egyet jelent a barátságos és segítőkész 3D modellező szoftverrel, és ennek egy oka van: nem áldozzák fel a használhatóságot a funkcionalitásért. Hasznos tippeket, részletes oktató paneleket, online anyagokat nyújt a kezdők számára, így a segítség mindig kéznél van. És ha ez kevésnek bizonyulna, minden SketchUp Pro licenc egy éves ingyenes technikai támogatást tartalmaz.

  Amennyiben rendelkezel SketchUp Pro örökös licenccel, lehetőséged van akár 60% kedvezménnyel előfizetésre váltani 2 évre. Az örökös licencet továbbra is korlátlanul használhatod. 

  Az előfizetői modell sokkal nagyobb rugalmasságot biztosít az előfizetések költségeinek menedzselésére, továbbá megannyi lehetőséget nyújt a felhő tárhely használata, valamint az új funkciók és a megjelenő szoftver verziók automatikus letöltésének a lehetőségét kapjuk. 

  A migrációs program 2021. december 3. 16:00-ig érvényes.

  Ha további információra van szükséged, kérjük keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!