Minden Wacom Cintiq Pro rajztáblához ajándék Creative Cloud Fotós csomag vagy Adobe Premiere Rush CC előfizetést kaphatsz!

  Alkossunk közvetlenül a kijelzőnkön a lehető legtermészetesebb módon.

  cintiqpro_slider_2.png

   

  Professzionális művészek és tervezők eszköze, akik a lehető legközelebb szeretnének kerülni a munkájukhoz a képernyőn keresztül egy toll segítségével. A legújabb fejlesztéseknek és az elképesztően pontos Wacom Pro Pen 2-nek köszönhetően a Wacom Cintiq Pro széria az egyik legjobb választás a digitális alkotói világban.

  Ha most vásárolsz Wacom Cintiq Pro terméket, akkor 2 hónap ajándék Creative Cloud Fotós csomag vagy Adobe Premiere Rush CC előfizetést kaphatsz!

  Nincs más dolgod, mint beváltani a promóciós kódodat a http://www.wacom.com/register oldalán.

  A promócióban szereplő termékek:

  A promócióban szereplő szoftverek:

  Adobe Premiere Rush CC (2 hónap)

  Egyetlen app az online videók szerkesztéséhez és megosztásához. Az Adobe Premiere Rush CC minden olyan funkciót tartalmaz, amivel fantasztikus videókat készíthetünk a mobiltelefonunkkal, sőt mostantól akár a PC-nken is használhatjuk.

  A promóciós kód 2021. március 31-ig érvényes.

  Creative Cloud Fotós csomag - Adobe Lightroom CC + Adobe Photoshop CC (2 hónap)

  Az Adobe Lightroom CC, a professzionális fényképészeknek ad új lehetőségeket a képek feldolgozásában. Legyen szó fényképek vizuális módosításáról, 3D műalkotásokról vagy különleges látványvilágú illusztrációkról, kétségkívül az Adobe Photoshop CC az egyik legjobb megoldás. Ebben a csomagban mindkét szoftvert használhatod.

  A promóciós kód 2021. március 31-ig érvényes.

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!