Minden Wacom Cintiq 16 / 22 rajztáblához ajándék Clip Studio Paint vagy Substance by Adobe előfizetés jár!

  A Wacom Cintiq olyan professzionális művészek és tervezők eszköze, akik a lehető legközelebb szeretnének kerülni a munkájukhoz a képernyőn keresztül egy toll segítségével. A legújabb fejlesztéseknek és az elképesztően pontos Wacom Pro Pen 2-nek köszönhetően a Wacom Cintiq egy kompakt, de kompromisszumoktól mentes készülék.

  wacomspring_cintiq16.22_slider_0.png

   

  A Clip Studio Paint egy rétegekkel használható rajzszoftver. A fejlett oldal kezelő eszköztárával és a professzionális 2D animációt segítő funkcióival, a képregényesek és manga művészek igényeihez lett igazítva.

  A Substance by Adobe szoftvercsomaggal igény szerint szerkesztheti a 3D-alkotások anyagait és textúráit, a legapróbb részletekig. Akár a játékiparban, akár a filmgyártásban, az építészet terén vagy a tervezési iparágban dolgozik, a Substance alkalmazásai segítenek, hogy a legmerészebb álmait is megvalósítsa.

  A promócióban szereplő termékek:

  A promócióban szereplő ajándék szoftverek:

  Clip Studio Paint EX

  A Clip Studio Paint EX szoftvert 3+3 hónapig használhatod.*

  A promóciós kódot 2021. március 31-ig válthatod be.

  *Miután lejárt a 3 ajándék hónap, újra tudsz regisztrálni a Trial verzióra, amivel újabb 3 ajándék hónapot kaphatsz, így összesen 6 hónapig használhatod ingyen a szoftvert.

  Substance by Adobe

  A Substance by Adobe előfizetést 6 hónapig használhatod díjmentesen.

  A promóciós kódot 2021. január 15-ig válthatod be.

  Az ajándék szoftvereket a http://www.wacom.com/register oldalán igényelheted.

  Ha további információra van szükséged, kérjük keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!