Különleges FileMaker ajánlat: egyet fizet, kettőt vihet!

  A FileMaker Pro a világ első számú adatbázis-kezelő szoftvere, amelynek segítségével digitális állományaink, aktuális projektjeink és ügyfeleink menedzselése gyerekjátékká válik.

  claris_sider.png

   

  Ha most vásárol FileMaker Pro 19 adatbázis-kezelő szoftvert, ajándékba kap még egy verziót!

  A több milliós felhasználói bázissal büszkélkedő program érdemeit számos szakember és díj dicséri. Az alkalmazás kezelőfelülete rendkívül egyszerű és jól alakítható (megismerése a kezdő felhasználók számára sem nehéz), ugyanakkor a szoftver a lehető legprecízebb munkát végzi.

  2020. Október 20. és december 18. között minden letöltött teljes, oktatási vagy nonprofit verzióhoz jár egy ajándék verzió FileMaker Pro 19.

  Az ajánlat részletei:

  • Egy licenchez csak egy ajándék verziót lehet hozzárendelni.
  • Az ajándék verziót nem lehet igénybe venni, ha régebbi verzióról frissít újabbra.
  • Az ajándék verziót más kedvezménnyel nem lehet összevonni.
  • Az ajándék verzió kereskedelmi forgalomba nem hozható.

  A kibővített funkciókkal rendelkező FileMaker Pro professzionális adatbázis-kezelő szoftvert olyan kisebb-nagyobb munkacsoportoknak, cégeknek és vállalatoknak ajánljuk (pl. szerkesztőségeknek, hírügynökségeknek, kereskedelmi jellegű cégeknek stb.), ahol fontos az összehangolt, biztonságos és precíz adatkezelés és -publikálás.

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!