Miért éri meg most bővítened Adobe szoftvercsomagodat?

  vip_banner_wide_0.png

  Amennyiben éppen Adobe Creative Cloud for Teams, vagy Adobe Acrobat DC előfizetésének megújítása válik esedékessé, vagy további seat-ekkel bővítené meglévő Adobe szoftverparkját, úgy érdemes megfontolni a lenti VIP ajánlatot.
   
  Az Adobe Value Incentive Plan (VIP) segítségével leegyszerűsítheti a licencelést és maximalizálhatja a megtakarításainak mértékét, hiszen a program jelentős kedvezményeket biztosít előfizetése során.
   
  Hogyan működik a konstrukció?
  • Állandó kedvezmények biztosítása: vásároljon legalább 10 licencet és az adott mennyiségnek megfelelő kedvezményszintet kapja minden későbbi vásárlás alkalmával az előfizetési időszakon belül.
  • Kiszámítható költségvetés: válassza az évenkénti költségtérítést 3 éves időtartamra, és valamennyi megvásárolt licencet a rögzített áron kapja meg előfizetése során.
  • Termékeket együtt, egy helyen tudja kezelni ugyanabban a VIP fiókban, mindezt a nagyobb kedvezmények elérése érdekében.
  Privacy-Image-1-1440x340.jpg
     
  data-management-platform.png

  Még több megtakarítás a VIP Select opció esetén

  A lenti táblázat alapján a VIP tagsággal járó előnyök folyamatosan növekednek, hiszen 10+ licenctől az előfizetési időszakon belül akár 15%-os kedvezménnyel használhatja Adobe Creative Cloud és Acrobat DC szoftvereit.

   Adobe VIP

    

   Az ajánlat további részleteivel kapcsolatban keressen minket, bizalommal,
   hogy kialakíthassuk az Ön profiljához illeszkedő konstrukciót!