Frissítő kedvezmény a CorelDRAW Graphics Suite 2021 Enterprise-ra!

  Itt a legújabb Corel kedvezmény! Szerezd be most a CorelDRAW Graphics Suite 2021 Enterpsire szoftvert, és döntsd le a kreativitás határait nagyvállalati szinten is!

  slider_17.png

   

  A CorelDRAW Graphics Suite 2021 egyszerűsíti a tervezés folyamatát, így gyorsabban eljutunk a „hűha” érzésig a minőség feláldozása nélkül, ráadásul most 12%-kal kedvezőbben juthatunk hozzá!

  Az ajánlatban szereplő szoftver:

  Az új perspektívaeszközök felgyorsítják a projektek beállítását és létrehozását, így jobban összpontosíthatunk az illusztrálásra. Többoldalas dokumentumok esetén a CorelDRAW új, rugalmas tervezési területe egy nézetben képes kezelni az oldalak és munkák tervezési, kezelési és exportálási oldalait és kellékeit, ami szárnyakat ad hatékonyságunknak. A Replace Colors (Színcsere) eszköz és az újraálmodott Corel PHOTO-PAINT módosítási munkafolyamat formájában korszerű fényképszerkesztő eszközöket adhat tervezési eszközkészletünkhöz. Ráadásul a valóban többplatformos felület segítségével Windowson, Macen, weben, iPaden és mobileszközökön is használható a CorelDRAW Graphics Suite 2021.

  A 12%-os kedvezményről szóló ajánlat 2021. szeptember 30-ig érvényes.

  Ha további információra van szükséged, kérjük keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!