Elements-et fizet, könyvet is vihet 2006Idézze fel nyári emlékeit a könnyed, mégis sokoldalú, szakmai tudást nem igénylő, de professzionális eredményt nyújtó kép- és videoszerkesztő programokkal! Most minden vásárlónak egy könnyen és hatékonyan használható, magyar nyelvű oktatókönyvet adunk ajándékba.

Aki 2006. szeptember 1. és 30. között Adobe Photoshop Elements 4.0, vagy Adobe Premiere Elements 2.0, vagy Adobe Photoshop&Premiere Elements 2.0 programokat vásárol, az ajándékba kapja a Perfact Kiadó gondozásában a közelmúltban megjelent „Tanfolyam a könyvben” sorozat kapcsolódó kiadványát.

Adobe Photoshop Elements 4.0 + Adobe Photoshop Elements 4.0 könyv 26 900,- Ft
Adobe Premiere Elements 2.0 + Adobe Premiere Elements 2.0 könyv 26 900,- Ft
Adobe Photoshop&Premiere Elements 2.0
+ Adobe Photoshop Elements 4.0 könyv és Premiere Elements 2.0 könyv
36 900,- Ft

A szoftverek:

 • Adobe Photoshop Elements 4.0
  Az Adobe Photoshop Elements 4.0 képszerkesztő szoftvert elsősorban azoknak az otthoni felhasználóknak ajánljuk, akik egyszerű kezelőfelülettel, mégis professzionális szinten szeretnék fotóikat retusálni és katalogizálni.

 • Adobe Premiere Elements 2.0
  Az Adobe Premiere Elements 2.0 szoftver segítségével játszi könnyedséggel lehet - bármilyen videó, fotó és zene felhasználásával - különleges effekteket, feliratokat tartalmazó és professzionális minőségű Dolby Digital hanghatást nyújtó házi videókat készíteni.

 • Adobe Photoshop&Premiere Elements 2.0
  A programcsomag az Adobe Photoshop Elements 4.0 és Adobe Premiere Elements 2.0 szoftvereket tartalmazza.

A könyvek:

 • Adobe Photoshop Elements 4.0. Tanfolyam a könyvben
  A kilenc leckéből álló „Adobe Photoshop Elements 4.0. Tanfolyam a könyvben” című kiadvány a program elsajátításához szükséges alapokon túlmenően számtalan tippet és technikát tartalmaz, amellyel hatékonyabban használhatjuk az Adobe Photoshop Elements alkalmazást. A könyv leckéit végigvehetjük az elsőtől az utolsóig, de kiválaszthatjuk csak a bennünket érdeklő témaköröket is. Bővebb leírás: itt

 • Adobe Premiere Elements 2.0. Tanfolyam a könyvben
  E projektalapú könyv nemcsak a hangeszközök használatának, átmenetek készítésének és főcímek létrehozásának alapjaival foglalkozik, hanem mindazzal, ami új a Premiere Elements 2.0 programban: hárompontos színkorrekció, többszörös időtengelyek, új audio-keverő, továbbfejlesztett médiakezelés, és sok más.

A fenti ajánlatok 2006. szeptember 30-ig, kizárólag a hivatalos magyarországi
viszonteladói hálózaton keresztül érvényesek.

Fenti áraink az ÁFA-t nem tartalmazzák!
Az „Elements-et fizet, könyvet is vihet!” akciónk más kedvezményekkel együtt nem érvényes, más kedvezményekkel nem vonható össze.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram