Vissza a suliba a legújabb Wacom digitális rajztábláddal! #neverstoplearning

  Az elmúlt hónapokban azt tapasztaltuk, hogy a távoktatásban tanuló és tanító emberek tökéletes társra leltek a Wacom digitális rajztáblákban. Az egyedi support rendszerünknek és az országos viszonteladói hálózatunknak köszönhetően számos általános és középiskolának segítettünk a digitális távoktatásra való átállásban.

  backtoschool_kettabla_slider_1.png

   

  Legyen szó általános iskoláról, középiskoláról, vagy éppen felsőoktatási intézményről, a Wacom digitális rajztáblák maximálisan kielégítik az oktatók és a diákok igényeit.

  Ahhoz pedig, hogy a digitális távoktatás minél hatékonyabb legyen, a megfelelő eszközökre van szüksége mindenkinek.

  Tábla

  A falitábla elengedhetetlen eszköze az oktatásnak. Feladatokat illusztrálhatunk rajta, számításokat végezhetünk a segítségével, és jegyzetelhetünk, miközben 30 érdeklődő szempár követi a kézmozdulatainkat.

  A digitális távoktatásnak az egyik legnagyobb kihívása volt az online „tábla” létrehozása. Szerencsére rengeteg szoftver és eszköz áll a rendelkezésünkre, ám valami nem az igazi. Egy oktatónak szüksége van a teljes oktatói szabadságra, ahhoz, hogy a feladatokat a megfelelő módon ábrázolhassa.

  A Wacom digitális rajztábláink segítségével ledöntöttünk minden ehhez hasonló korlátot. Egy Wacom rajztáblával olyan a jegyzetelés, mintha papírra írnánk. A hozzátartozó Pro Pen, toll formájú kiegészítőjének a segítségével pedig még természetesebbé válik a munka.

   

   

  Közös munka

  Az oktatásban nélkülözhetetlen, hogy könnyedén együttműködhessünk az oktatókkal és a diákokkal egyaránt. A Wacom digitális rajztáblák egyik legnagyobb előnye, hogy szinte az összes online oktatási és prezentációs szoftverrel kompatibilisek, mint például a Zoom, a GoToMeeting, vagy a Microsoft Teams.

  Továbbá könnyen integrálhatóak bármilyen eszközhöz. Akár számítógéped van, akár laptopod, vagy Mac-ed, nincs más dolgod, mint összekötni a megfelelő kábelt az eszközöddel, és már használhatod is a legújabb Wacom rajztábládat.

  Ennek az innovatív eszköznek a segítségével azonnal tudunk jegyzetelni, prezentálni és illusztrálni, hogy a digitális távoktatás a lehető legzökkenőmentesebb legyen.

  Wacom Intuos

  A Wacom Intuos az egyik legjobb választás azoknak, akik a digitális oktatásba kényszerültek, és ezt a lehető leghasznosabban szeretnék eltölteni.

  A nagyon kedvező ára mellett könnyű a telepítése, és egyszerű a használata. A Wacom Intuos minden olyan oktatói és tanulói igényt kielégít, amire szüksége van egy digitális oktatónak.

  Wacom One

  Ha szeretnéd egy újabb szintre emelni a tanóráid minőségét, illetve a tanórán kapott feladatok elvégzésének a hatékonyságát, akkor a Wacom One a legjobb választás. A Wacom egyik legjobb kijelzős táblájának minden funkciója tökéletesen illeszkedik a digitális oktatás kihívásaihoz.

  A Wacom One kijelzővel felszerelt tábla gyorsabb és könnyebb, mint valaha.

  #neverstoplearning

   

  Az "Elküld" gomb megnyomásával elfogadod az Adatkezelési tájékoztatónkat.

   

  Ha további információra van szükséged, keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!