CorelDRAW Graphics Suite most 20% kedvezménnyel!


CorelDRAW előfizetését most 20%-kal olcsóbban szerezheti be vagy újíthatja meg!


cdgs12_slider.png

A Corel kreatív szoftverei segítenek kreativitása kibontakoztatásában, ráadásul egyszerűsítik is a munkafolyamatot, hogy minél könnyebb legyen a felhasználóknak varázslatos alkotásokat készíteniük.

A CorelDRAW Graphics Suite egy olyan professzionális tervezői eszközkészletet biztosít, mellyel az alkotás hatékonyságát a következő szintre emelhetjük. Az előfizetők pedig azonnal hozzáférnek az exkluzív, új funkciókhoz és tartalmakhoz. Ezen kívül a Corel support szolgáltatásához is bármikor hozzáférnek.

Most pedig egy frissítő Corel kedvezmény a nyári hőségben: CorelDRAW Graphics Suite szoftverét most 20%-kal olcsóbban rendelheti meg vagy újíthatja meg. Biztosítsa be magát, hogy véletlenül se szakadjanak meg kreatív elképzelései, és cselekedjen még ma!

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget és szerezze be vagy újítsa meg CorelDRAW Graphics Suite előfizetését!

A kedvezmény 2023. november  30-ig érvényes. 

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram