Térj át Storyline 3-ról A360-ra most korlátozott ideig kedvezményesen!


A Storyline 3 2023 áprilisában kapja meg az utolsó frissítést, a továbbiakban újabb funkciók már nem érkeznek a programba. Így most kedvezményesen lehet áttérni a 360-as verzióra.


articulate_0.png

 

Az Articulate bejelentette, hogy a Storyline 3 esetében nem terveznek további frissítéseket. A termék továbbra is teljesen működőképes marad, de már nem kap újabb frissítéseket, ám minden termékfrissítés elérhető lesz az Articulate 360-ban.

A szoftvergyártó tisztában van vele, hogy ez a bejelentés néhány Storyline 3 felhasználót - akik a legnaprakészebb kiadással szeretnének dolgozni - arra késztethet, hogy egy olyan szoftverre váltson, amely esetében továbbra is lehet azzal számolni, hogy időről időre új verziója jelenik meg. A váltás megkönnyítése érdekében tehát csak korlátozott ideig azok a Storyline 3 licencelőfizetők, akik korábban nem vásároltak 360-as előfizetést, nagy kedvezményt kaphatnak a 360 Teams megvásárlásakor.

Ennek keretében a Comercial verzió 17%, az Academic 14%-os kedvezménnyel szerezhető be.

Az ajánlat részletei a következők:

  • Az ajánlat csak a 360 Teams (ÚJ) előfizetésekre érvényes (1 év) és nem vonatkozik nem vonatkozik a megújításokra, a seatek hozzáadására vagy a frissítésekre.
  • A fent említett árak végfelhasználói árak. A szokásos A360 viszonteladói kedvezmény ezekre is érvényes.
  • Ez az ajánlat nem kombinálható mennyiségi, többéves vagy egyéb promóciós kedvezményekkel.
  • Az ajánlat 2023. április 30-ig érvényes.

 

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

 

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram