Szerezd meg a QuarkXPress 2022-t most 30%-os kedvezménnyel!


Szerezd meg most kedvezményesen a számítógépes kiadványszerkesztés legismertebb és legelismertebb szoftverét!


quarkslider.png

 

A QuarkXPress a Világ legerősebb oldal layout és digitális kiadói szoftverének mondható. Nem véletlen, hogy a legtöbb reklám- és grafikai stúdióban, szerkesztőségnél és kiadónál használják a Quark integrált eszközeit a grafikák és illusztrációk finomítására, illetve szerkesztésére.

Ez a grafikus és kiadványszerkesztő szoftver precíz kontrollt biztosít a képek, szövegek, alakzatok, színek és áttetszőségek felett, illetve kompatibilis a legtöbb, az iparágban használt fájlformátummal. Nincs olyan összetett kiadvány, amivel a QuarkXPress ne tudna megbirkózni, és nincs még egy olyan kiadványszerkesztő, ami annyi kreatív lehetőséget biztosít a velük való munkára, mint a QuarkXPress.

 

{"preview_thumbnail":"/wp-content/uploads/2022/migra/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/o55VRim8DDo.jpg?itok=5KrA2fg0","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=o55VRim8DDo&t=13s","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":1},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó, autoplaying)."]}

 

Most pedig a QuarkXPress 2022 Perpetual licence 30% kedvezménnyel szerezhető meg!

Az ajánlat szeptember 30-ig érvényes.

Szerezd meg a világ vezető kiadványszerkesztő szoftverét most 30%-kal olcsóbban!

Ha további információra van szükséged, keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

 

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram