SketchUp Pro előfizetés most 23% kedvezménnyel


Februárban kijött a SketchUp Pro 2023-as verziója, a gyártó pedig ezen okból stílusosan 23%-os kedvezményt biztosít most korlátozott ideig a SketchUp Pro szoftverre.


sketchup_slider_1.png

 

A SketchUp egyet jelent a könnyen kezelhető, felhasználóbarát 3D modellező szoftverrel, és ennek egy oka van: a program készítői nem áldozzák fel a könnyű használhatóságot a funkcionalitás oltárán. A szoftverben található számtalan profi tervező funkció mellett a SketchUp hasznos tippekkel és részletes oktató anyagokkal látja el a kezdőket, ezen felül rengeteg online anyagot is biztosít annak érdekében, hogy a felhasználók mindig választ kaphassanak a munka közben felmerülő égető kérdésekre. Emellett a SketchUp Pro licenc mellé egy éves ingyenes technikai támogatás is jár.

Most pedig a 2023-as SketchUp Pro verzió (melyről minden fontos információt megtalálsz ide kattintva) megjelenésének tiszteletére a gyártó a SketchUp Pro szoftverre korlátozott ideig 23%-ot biztosít.

Az ajánlat részletei:

  • A 23%-os kedvezmény kizárólag a SketchUp Pro szoftverre érvényes.
  • Az ajánlat új és meglévő ügyfeleknek egyaránt szól, akik szeretnének SketchUp pro előfizetést vásárolni.
  • Amennyiben valaki kifutott, lejárt előfizetéssel rendelkezik, az a promóció keretein belül lehetőséget kap arra, hogy új SketchUp Pro licencét a kedvezményes áron vásárolja meg. Ám ehhez gyártói jóváhagyás szükséges.

 

A kedvezmény 2023. április 28-ig érvényes.

Ha további információra van szükséged, keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

 

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram