Megjelent a Wacom Cintiq Pro 27 - Lépj a kreativitás következő szintjére!


Megjelent a Wacom Cintiq Pro 27, mellyel a digitális alkotók mind pontosság, mind a megbízhatóság, mind pedig a realisztikus alkotás terén egy új szintre léphetnek.


wacomcintiqpro27_slider.png

 

Az új digitális táblagép a Wacom technológia csúcsteljesítményét biztosítja azoknak a kreatív alkotóknak, akik talán a tökéletesnél is jobbat kívánnak alkotni. Íme az új Wacom Cintiq Pro 27 leginnovatívabb tulajdonságai:

 

1. Wacom Pro Pen 3

A Wacom Pro Pen 3 esetén a markolat vastagsága, a toll gombjai és egyensúlya mellett még a toll súlya is személyre szabható annak érdekében, hogy a lehető legjobban alkalmazkodjon az alkotó rajzolási stílusához. Ezen kívül a toll alakja is megváltozott, továbbá a tollhegyet is tovább fejlesztették a Wacomnál.

 

11312359_Wacom_Mars_Packshots_Pen_0001_Flare-Buttons.png

 

2. Zökkenőmentes irányítás

A Wacom Cintiq Pro 27-tel lehetőség nyílik arra, hogy a lehető legzökkenőmentesebben válthassunk az érintéses parancsok (pl. forgatás, nagyítás), illetve a toll használata között. Így még könnyebben elmerülhetünk a kreatív alkotásban.

 

3. A shortcutok könnyebb használata

Az ExpressKeys gombokat használva értékes időt takaríthatunk meg. Ezeket a gombokat a Wacom most a kijelző hátsó oldalára helyezte át. Használd a számodra szükséges shortcutokat és gyorsítsd fel a munkafolyamatot!

 

Mars27_Handle.jpg

 

4. Lenyűgöző képernyő és színek

Az ExpressKeys új elhelyezésének, valamint a tablet képernyőjének kialakításának köszönhetően megnő az alkotásra használható felület. Ezen kívül az új Cintiq színei is lenyűgözőek. Merülj el a színek elképesztő gazdagságában és mélységében! Használd a 99%-ban realisztikus Adobe RGB, vagy a 98%-ban realisztikus DCI-P3 színlefedettséget, HDR Gamma támogatással és 120 Hz-es frissítési rátával! A PantoneTM, illetve a Pantone SkinToneTM segítségével a kijelző lehetővé teszi, hogy előre elkészített beállításokat választhassunk ki minden webdesignban, nyomtatásban, fotózásban, és videós tartartalmak esetében használt színtérből.

 

1_16.png

 

5. Professzionális állvány

A Wacom Cintiq Pro 27-tel kompatibilis Cintiq Pro 27 állvány illeszkedik az új toll és az új kijelző modern, letisztult dizájnjához. Az állvány teljesen állítható, hogy gyakorlatilag bármilyen munkapozícióban használni lehessen a digitális tabletet, és még a képernyő +/- 20 fokos elforgatását is támogatja. Aki más eszközt szeretne használni, annak tökéletes lehet a VESA 100 monitorkar, mely szintén lehetővé teszi a maximális kényelmet, stabilitást és rugalmasságot az alkotás során, legyen szó akár otthoni, vagy más helyszínen történő kreatív munkáról.

 

11312359_Wacom_Mars_Packshots_4_Side.jpg

 

6. Hasznos kiegészítők

Használd új Cintiq Pro 27 tabletedet billentyűzeteddel, telefonoddal, vagy vázlatfüzeteddel összekötve, vagy használj kamerákat, mikrofonokat, LED lámpákat, vagy más hasznos kiegészítőket a tablettel folytatott munka során.

 

{"preview_thumbnail":"/wp-content/uploads/2022/migra/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/5z8EeuehcOQ.jpg?itok=mL5ahcoO","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=5z8EeuehcOQ","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":1},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó, autoplaying)."]}

 

Kreatív tábla mellé kreatív szoftvert!

A Wacom az első 90 napban hozzáférést biztosít a következő kreatív eszközökhöz:

  • Celsys' Clip Studio Paint EX
  • egy komplett és könnyen használható digitális rajzalkalmazás képregények, általános illusztrációk és 2D animációk készítéséhez
  • MASV, mely egy felhő alapú fáljmegosztó alkalmazás kreatív szakemberek számára

Emellett október második felében három hónapos próbaverzióval elérhető a Shapr3D és a Bluescape, valamint a Toon Boom's Harmony és a Storyboard Pro 90 napos próbaverziója.

Lépj a kreativitás új, eddig még nem ismert szintjére az új Wacom Cintiq Pro 27-tel!

Ha további információra van szükséged, keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

 

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram