CorelDRAW Graphics Suite Classroom Licenc - most 60% kedvezménnyel

  A Corel DRAW Graphics Suite Classroom Licence kreatív eszköztár most hatalmas kedvezménnyel szerezhető be!

  slider (2)_1.png

   

  A Corel DRAW Graphics Suite kreatív szoftver segítségével a lehető legmerészebb ötletek is valóraválthatók. A CorelDRAW Graphics Suite az alábbi eszközöket tartalmazza:

  coreldraw_22_ico.png

  CorelDRAW A CorelDRAW számos innovatív és hatékony eszközt tartalmaz a grafikai munkák megalkotásához, beleértve szimmetrikus rajzolási módot, árnyékolást, bittérképes perspektívát és WordPress publikálást.

  photopaint_22_ico.png

  Corel PHOTO-PAINT A Corel PHOTO-PAINT nagy teljesítményű fotószerkesztési eszköztárával a legtöbbet hozhatjuk ki a fotóinkból.

  font_manager_22_ico.png Corel Font Manager Az intuitív Corel Font Manager-rel könnyedén rendezhetjük és menedzselhetjük a rendelkezésre álló betűkészleteket, és telepítés nélkül használhatjuk a kedvenc fontjainkat.
  powertrace_ico.png PowerTRACE A CorelDRAW részét képező segédprogram a mesterséges intelligencia bevonásával képes a bitmap alapú képeket kiváló minőségű vektoros formátumba átalakítani.
  coreldraw_app_22_ico.png CorelDRAW.app A CorelDRAW.app segítségével visszajelzéseket kaphatunk az ügyfelektől, és távoli elérést kapunk a készülő munkáinkhoz. Az app rendelkezik egy kifejezetten az iPad felhasználók részére készített verzióval is.
  corel_capture_ico.png CAPTURE A Corel CAPTURE segítségével bármit „lefényképezhetünk”, ami a képernyőnkön megjelenik. (Kizárólag a Windows verzióban.)
  aftershot_22_ic.png

  AfterShot HDR A Corel AfterShot HDR kiegészítővel jelentős mértékben javíthatunk a fotográfiák megjelenésén.

   

  Most pedig a Corel DRAW Graphics Suite oktatási célú Classroom Licence verziója 60%-os kedvezménnyel vásárolható meg. Így egy osztályteremben mindenki számára - legyen akár tanár, vagy diák - lehetőség nyílik arra, hogy kreatív ötleteit a lehető legjobban valósítsa meg.

  Az ajánlat a szoftver CDGS Classroom License 15+1 verziójára vonatkozik.

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!