BLACK FRIDAY - Szerezd be kreatív, vagy üzleti szoftvereidet hatalmas kedvezménnyel!


Szerezd be az Adobe, a TeamViewer, vagy a Pantone termékeit a Black Friday akciók keretében! Az alábbiakban összeszedtük a legjobb akciókat a különböző szoftverházaktól.


blackfriday2022_pantone_slider.png

 

PANTONE:

Szeretnél utazás közben alkotni? Válaszd a Pantone ajánlatát!

Eszközöd energiaellátása rendkívül fontos, főleg, ha éppen út közben szeretnél dolgozni telefonon, tableten, vagy más eszközön. Az USB-C 30W-os PD akkumulátorcsomag megkímél a kellemetlen "energiahiányos" pillanatoktól és minden helyzetben biztosítja az áramot készüléked számára.

Válaszd a Pantone kreatív termékeit az alkotáshoz és ajándékba egy TETH470 ONsite USB-C 30W Battery Pack-ot kapsz ajándékba. A promócióban szereplő termékek:

  • PANT401 Solid Chips c/u
  • PANT408 Solid Color Set c/u
  • PANT410 Essentials
  • PANT411 Portable Guide Studio
  • PANT412 Reference Library

 

corelbf.png

 

COREL:

Tedd még könnyebbé az alkotást!

A professzionális CorelDRAW grafikai szoftver egyszerűsíti a tervezés folyamatát, így még gyorsabban alkothatsz. A Corel Parallels segítségével pedig a macOS és a Windows operációs rendszert egymás mellett használhatod minden probléma nélkül.

Most a CorelDRAW Graphics Suite előfizetésekre több, mint 30%, a CorelDRAW Graphics Suite örökös verzióra több, mint 15%, a Parallels Desktop for Business előfizetésre pedig több, mint 25% kedvezmény jár.

A promóció időtartama: 2022. november 15. - december 8.

 

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram