BLACK FRIDAY - Szerezd be kreatív, vagy üzleti szoftvereidet hatalmas kedvezménnyel!

  Szerezd be az Adobe, a TeamViewer, vagy a Pantone termékeit a Black Friday akciók keretében! Az alábbiakban összeszedtük a legjobb akciókat a különböző szoftverházaktól.

  adobe_slider_1.png

   

  ADOBE CC:

  Az Adobe Creative Cloud-ban a csapatok mindent megtalálnak amire szükségük lehet a hatékony és zökkenőmentes együttműködéshez. Elérhetőek az iparágvezető kreatív alkalmazások és felhőalapú szolgáltatások olyan, teljes spektrumban, amely megkönnyíti a közös munkát. Használd ki a csomagban lévő több mint 20 alkalmazás előnyeit most 30%-OS KEDVEZMÉNNYEL.

  A kedvezmény az alábbi termékre vonatkozik:

  Az ajánlat időtartama: 2022. november 15 - december 4.

  Fontos:

  • A kedvezményt új Adobe CC for Teams All Apps előfizetésre vagy a már meglévő Adobe CC for Teams All Apps előfizetések bővítésére is fel lehet használni. 
  • Továbbá a promóció érvényes az Adobe CC Single App-ról Adobe CC All Apps-ra történő frissítésére, ha az előfizetés a megújítás fordulópontján +/- 30 nappal történik és rendelkezik Adobe VIP előfizetéssel.
  • Az engedményt a meglévő Adobe CC for Teams előfizetések megújítására nem lehet felhasználni!
  • A kedvezmény Creative Cloud for Teams - All Apps vásárlása esetén érvényes.
  • Az Adobe oktatási licenceinek (pl.:K12) vásárlói számára nem érvényes az ajánlat.
  • 3 éves szerződés esetén a kedvezmény csak az első évre vonatkozik. A második és harmadik év normál áron kerül számlázásra. Kivétel ez alól ha az ajánlati időszakon belül történik váltás a Single App csomagról All Apps csomagra. 

   

  blackfriday2022_pantone_slider.png

   

  PANTONE:

  Szeretnél utazás közben alkotni? Válaszd a Pantone ajánlatát!

  Eszközöd energiaellátása rendkívül fontos, főleg, ha éppen út közben szeretnél dolgozni telefonon, tableten, vagy más eszközön. Az USB-C 30W-os PD akkumulátorcsomag megkímél a kellemetlen "energiahiányos" pillanatoktól és minden helyzetben biztosítja az áramot készüléked számára.

  Válaszd a Pantone kreatív termékeit az alkotáshoz és ajándékba egy TETH470 ONsite USB-C 30W Battery Pack-ot kapsz ajándékba. A promócióban szereplő termékek:

  • PANT401 Solid Chips c/u
  • PANT408 Solid Color Set c/u
  • PANT410 Essentials
  • PANT411 Portable Guide Studio
  • PANT412 Reference Library

   

  corelbf.png

   

  COREL:

  Tedd még könnyebbé az alkotást!

  A professzionális CorelDRAW grafikai szoftver egyszerűsíti a tervezés folyamatát, így még gyorsabban alkothatsz. A Corel Parallels segítségével pedig a macOS és a Windows operációs rendszert egymás mellett használhatod minden probléma nélkül.

  Most a CorelDRAW Graphics Suite előfizetésekre több, mint 30%, a CorelDRAW Graphics Suite örökös verzióra több, mint 15%, a Parallels Desktop for Business előfizetésre pedig több, mint 25% kedvezmény jár.

  A promóció időtartama: 2022. november 15. - december 8.

   

  data.png

   

  DATACOLOR:

  Elengedhetetlen a tökéletes színpontosság a munkádhoz? A Datacolor biztosítja, hogy könnyen használható színminőség-ellenőrző eszközével mindig pontos színekkel tudsz dolgozni.

  A szoftverház Black Friday ajánlatának keretében a SpyderX Pro & Spyder Checkr Photo és a Spyder X Elite & Spyder Checkr Photo csomag 30%-os kedvezménnyel vásárolható meg.

  Az ajánlat december 4-ig érvényes.

  Ha további információra van szükséged, keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

   

  sketchup.png

   

  SKETCHUP:

  Építészeti, gépészeti, filmipari vagy videojáték tervezés? A széles körben használt SketchUp-ra mindig számíthatsz, legyen szó bármilyen 3D-s modellezési feladatról. A Black Friday időszakban pedig kedvezményesen juthatsz hozzá ezekhez a kreatív eszközökhöz.

  Most új SketchUp Pro előfizetésedet 25% kedvezménnyel vásárolhatod meg!

  Fontos tudnivalók az ajánlatal kapcsolatban:

  • Az ajánlat minden új és meglévő SketchUp Pro ügyfél számára elérhető, de csak a SketchUp Pro új vásárlására vonatkozik, és nem érhető el a korábbi előfizetések megújítására.
  • A kedvezmény korábban leadott megrendelésekre nem vonatkozik
  • A kedvezmény nem kombinálható más ajánlatokkal.

  Az ajánlat november 25 és december 2. között érvényes.

  Ha további információra van szükséged, keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

   

  autodesk.png

   

  AUTODESK:

  2D-s, vagy 3D-s tervezéskor az Autodesk az egyik legjobb választás. Tervezzünk bármit, a programban található végtelen mennyiségű kreatív eszköz lehetővé teszi a legkülönfélébb 2D-s és 3D-s tervek elkészítését.

  A Black Friday időszakában pedig az Autodesk termékeket akár 25%-os kedvezménnyel is megvásárolhatod. A promóció nem kombinálható más ajánlatokkal.

  Az alábbi 1 és 3 éves előfizetések ára 25%-kal alacsonyabb:

  • AutoCAD LT
  • LT for Mac
  • Revit LT Suite
  • Fusion 360

  Az alábbi 1 és 3 éves előfizetések ára pedig 20%-kal alacsonyabb:

  • AutoCAD
  • Max
  • Maya

  Az ajánlat 2022. november 25 - december 1-ig érvényes.

  Ha további információra van szükséged, keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!