BLACK FRIDAY! - CorelDRAW Graphics Suite 365-t akár 30% kedvezménnyel megszerezheted!

  Elképesztő akciók az egyik legkreatívabb tervezőszoftver csomagra! December 9-ig akár 30% kedvezmény a CorelDRAW Graphics Suite-re!

  corel_slider_0.png

   

  Merülj el a CorelDraw kiterjedt eszköztárában a projekted abszolút sikeréhez!

  vektoros illusztrációkkal, betűkészlettel felszerelt, fotószerkesztésre és tervezésre is lehetőséget nyújtó CorelDraw a legkreatívabb csomag, hogy valóra kivitelezd a fantáziád a munkádban vagy hobbiból akár, mert professzionális eszköztárral rendelkezik. Ez a különleges szoftvercsomag mindenki számára ajánlott, aki értékeli a gyors, hatékony és rugalmas munkát a grafikával. Biztosan értékelni fogod a testreszabást is, és a funkciók széles skáláját, amelyek kiegészítik egyedi stílusod, vagy szervezetedben dolgozók kreatívitását!

  Ez a robusztus grafikus tervezőalkalmazás vektoros illusztrációkhoz és oldalelrendezéshez lehetővé teszi a csapatok számára, hogy bármit elkészítsenek produktívabban.
  A CorelDRAW® Graphics Suite 2021 leegyszerűsíti a tervezési folyamatot, így a csapatok gyorsabban, közösen, minőségi kompromisszumok nélkül tudják megvalósítani a kreatív projekteket.
  A CorelDRAW Graphics Suite-ot a gyártástól és a mérnöki munkától kezdve a feliratkészítésig, marketingig és egyebekig különféle tervezők, iparágak és vállalkozások használják világszerte.

  A CorelDRAW Graphics Suite tartalma:

  • CorelDRAW - vektor-illusztráció és oldalszerkesztés
  • Corel PHOTO-PAINT - képszerkesztés
  • Corel Font Manager - eszköz betűkészletek kezeléséhez
  • CorelDRAW.app - Grafikai tervek online, böngészőn keresztül
  • AfterShot 3 HDR - RAW fotószerkesztő

  Most mindezt akár 30% kedvezménnyel veheted igénybe!

  Fontos:

  • A kedvezmény új előfizetésekre vonatkozik!

  Az ajánlat 2021. december 9-ig érvényes.

  Ha további információra van szükséged, kérjük keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!