BLACK FRIDAY! - az Adobe Creative Cloud for Teams most akár 30%-kal olcsóbban

  Korlátozott ideig hihetetlen áron érhető el az Adobe Creative Cloud for Teams! Ez az idei év legnagyobb ajánlata, nehogy lemaradj róla!

  adobe_slider.png

   

  Az Adobe Creative Cloud-ban a csapatok mindent megtalálnak amire szükségük lehet a hatékony és zökkenőmentes együttműködéshez. Elérhetőek az iparágvezető kreatív alkalmazások és felhőalapú szolgáltatások olyan, teljes spektrumban, amely megkönnyíti a közös munkát. Emellett az adminisztrációt egyszerűsítő és hatékonyságnövelő exkluzív üzleti funkciókat kínál.

  Több mint 20 alkalmazás minden képzettségi szinthez! A tervezés, webes munkák, fotózás és videó iparági szabványa, plusz az együttműködést mindenki számára megkönnyítő szolgáltatások. Most ezt csapatoddal akár 30%-os kedvezménnyel igénybe veheted!

  A kedvezmény az alábbi termékre vonatkozik:

  Fontos:

  • A kedvezményt új Adobe CC for Teams All Apps előfizetésre vagy a már meglévő Adobe CC for Teams All Apps előfizetések bővítésére is fel lehet használni. 
  • Továbbá a promóció érvényes az Adobe CC Single App-ról Adobe CC All Apps-ra történő frissítésére, ha az előfizetés a megújítás fordulópontján +/- 30 nappal történik és rendelkezik Adobe VIP előfizetéssel.
  • Az engedményt a meglévő Adobe CC for Teams előfizetések megújítására nem lehet felhasználni!
  • A kedvezmény Creative Cloud for Teams - All Apps vásárlása esetén érvényes.
  • Az Adobe oktatási licenceinek (pl.:K12) vásárlói számára nem érvényes az ajánlat.
  • 3 éves szerződés esetén a kedvezmény csak az első évre vonatkozik. A második és harmadik év normál áron kerül számlázásra. Kivétel ez alól ha az ajánlati időszakon belül történik váltás a Single App csomagról All Apps csomagra. 

   

  Az ajánlat 2021. december 3-ig érvényes. 

  Ha további információra van szükséged, kérjük keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!