Akár 35%-os kedvezmény - Kezdd idén Wacom táblával a sulit!


Hamarosan újra itt a szeptember, ha pedig szeptember, akkor irány vissza az iskolapadba. Ha pedig tanulás, akkor Wacom termékek!


wacom_bts_slider3.png

Kezdd idén az iskolát a Wacom kreatív tábláival és könnyítsd meg a tanulást, vagy adott esetben a tanítást! Legyen szó általános iskoláról, középiskoláról, vagy éppen felsőoktatási intézményről, a Wacom digitális rajztáblák maximálisan kielégítik az oktatók és a diákok igényeit.

Most iskolaindító kedvezményeink keretében akár 35%-kal olcsóbban tudod megvásárolni kiszemelt Wacom tábládat!

Az akcióban szereplő modellek a One by Wacom, a Wacom Intuos és a Wacom One.

Wacom One:

Ha szeretnéd egy újabb szintre emelni a tanóráid minőségét, illetve a tanórán kapott feladatok elvégzésének a hatékonyságát, akkor a Wacom One a legjobb választás. A Wacom egyik legjobb kijelzős táblájának minden funkciója tökéletesen illeszkedik a digitális tanuláshoz, illetve tanításhoz.

Az akcióban szereplő modell a Wacom One 13 pen display, melyre 35% kedvezmény jár.

WacomOne_Overhead View_pen right_Art.png

One by Wacom:

Ezen a tableten rajzolni, jegyzetelni teljesen olyan érzés, mintha az ember a hagyományos módon alkotna papíron ceruzával. A tablethez tartozó nyomásérzékeny, könnyű és kézreálló tollnak köszönhetően a végeredmény pontosan olyan lehet, mintha papírra rajzoltunk volna.

A táblát könnyen használhatjuk például Windows Ink-el, Adobe Creative Cloud-dal (Photoshop, Illustrator, Lightroom, Indesign stb), CorelDraw-val, Autodesk Sketchbook-al és szinte az összes többi rajz, tervező és digitális művész szoftverrel.

Az akcióban szereplő modellek a One by Wacom small és a One by Wacom medium, melyekre 12%, illetve 18% kedvezmény jár.

Wacom Intuos:

Rugalmas, sokoldalú, intelligens és testre szabható megoldás. A Wacom Intuos az egyik legjobb választás azoknak, akik a lehető legtöbbet szeretnék kihozni a következő tanévükből, vagy egyetemi félévükből.

A nagyon kedvező ára mellett könnyű a telepítése, és egyszerű a használata. A Wacom Intuos minden olyan oktatói és tanulói igényt kielégít, amire szükség lehet az iskolában.

Az akcióban szereplő modellek a

  • Wacom Intuos S Black
  • Wacom Intuos S Bluetooth Pistachio
  • Wacom Intuos S Bluetooth Black
  • Wacom Intuos M Black USB
  • Wacom Intuos M Bluetooth Pistachio
  • Wacom Intuos M Bluetooth Black

Használd ki ajánlatunkat és szerezd be új Wacom tábládat akár 35%-kal olcsóbban!

Az ajánlat szeptember 15-ig érvényes!

Ha további információra van szükséged, keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram