ABBYY Black Friday most 60%-os kedvezménnyel!


Spórolj időt és energiát a PDF dokumentumok editálásával! Hatékony automatizálási képességekkel, kiváló nyelvi támogatással és az inspiráló felhasználói felülettel most könnyedén szerkeszthetsz bármilyen kiadványszerkesztői fájlformátumot!


abbyy_slider (1).png

 

Az ABBYY mesterséges intelligencia alapú OCR szövegfelismerő technológiája révén nemcsak digitális PDF-dokumentumok konvertálását és szerkesztését teszi lehetővé, hanem a beszkennelt papíralapú dokumentumokkal való munkát és módosításokat, editálást is.

A kimagasló teljesítményű irodai szoftverek közül az akcióban érintett verziókra most akár 60% kedvezmény is jár:

 • FineReader PDF 15 Standard ESD
 • FineReader PDF for MAC ESD

A FineReader PDF 15 Standard:

 • PDF dokumentumok és szkennelések kezelésére használható PDF szoftveralkalmazás  
 • A FineReader PDF segítségével megtekintheti, szerkesztheti, kereshet, megjegyzéseket fűzhet, aláírhat, védhet, szöveget vonhat ki a PDF-ekből, és a dokumentumokat Word vagy Excel formátumba konvertálhatja további szerkesztés céljából.
 • A papír alapú dokumentumok szkenner, vagy digitális fényképezőgép segítségével kerülnek digitalizálásra. De forrásként szolgálhat bármely PDF fájl, vagy korábban készült képfájl. 
 • A legújabb kiadásban hozzáadott szolgáltatások: Integráció a Microsoft® Office alkalmazásokkal (Outlook, Word, Excel, PowerPoint), a ligatúrák jobb támogatása a PDF-szerkesztőben.
 • 186 felismerési nyelv (magyar is), 39 nyelven helyesírás-ellenőrzés (magyarul is), 20 nyelven használható menü interfész - köztük a magyar is. A szoftver új verziójába a PDF Transformer-t is integrálták.

FineReader PDF for MAC ESD:

 • Az Express Edition for Mac egy nagyon precíz és könnyen kezelhető, OCR szoftver, amely kimondottan a Mac felhasználói tábor részére készült.
 • A mesterséges intelligenciát (AI) is tartalmazó, az ABBYY szöveg felismerési technológiájára épülő szoftver, könnyedén képes digitalizálni a legkülönfélébb papír alapú, beszkennelt  dokumentumokat, kiadványszerkesztéseket ,jogi iratokat vagy faxokat.
 • Szövegesen is szerkeszthető (és így kereshető) formába hozza a PDF fájlokat, vagy akár a digitális fényképezőgéppel készült képen levő szöveges részeket.
 • Választható nyelvek a felhasználói felülethez, menürendszerhez: angol, német, orosz, francia, olasz, spanyol, portugál, holland.

Az ajánlat 2021 november 26-ig érvényes.

Ha további információra van szükséged, kérjük keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készséggel áll rendelkezésedre!

 

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram