Adobe kedvezményes frissítés - CS5.5

Az Adobe a legújabb verziójú szoftvereinek bejelentését követően ingyenes frissítési lehetőséget biztosít azon ügyfelei részére, akik a bejelentés és a fizikai szállítás közötti időszakban a termék(ek) előző verzióját vásárolják meg. Az Adobe ezzel a lehetőséggel szeretné áthidalni a legújabb dobozos szoftverek bejelentése és szállítása közötti néhány hetes időintervallumot, annak érdekében, hogy a felhasználók számára a legkedvezőbb vásárlási feltételeket biztosíthassa.

 

 

Az Adobe Creative Suite 5.5 2011. április 11-i megjelenésével a szoftvergyártó az Adobe Creative Suite CS5.5 szoftverek esetében is felkínálja ezt a lehetőséget.

Az Acrobat licenc termékekkel rendelkező felhasználóknak nincs egyéb teendőjük, mint személyre szóló Adobe Licensing (LWS) oldalukról letölteni a legfrissebb Adobe Acrobat X verziót.

A legújabb dobozos verzió igényléshez egy angol nyelvű, online űrlapot kell kitöltenie.

1., A formula kitöltése során szükség lesz a vásárlást igazoló számlára, aláírt, scannelt formában. A maximális méret 5 MB, a feltölthető formátumok pedig a PDF, TXT, JPG, GIF, JPEG, PNG, PSD, vagy FLA. Ezt mindenképp készítse el a kitöltés előtt.

2., Látogasson el az Adobe Customer Support Portalra.

3., Jelentkezzen be Adobe ID-jával.

Az Adobe ID minden esetben a beregisztrált e-mail cím. Névre szóló License termékkel rendelkező ügyfeleink regisztrált email címe a megrendelés során megadott e-mail cím. Dobozos szoftverek esetén a regisztráció nem automatikus, ez bármely alkalmazás Help vagy Súgó menüjéből tehető meg. 

4.,  A “Get Support” menüpont alatt kattintson az “Orders and Returns” fülre.

A legördülő menüből válassza ki a “Post Announce Upgrades” lehetőséget. Kattintson a “Proceed to online form” gombra.

 

 

5., Töltse ki a formulát az alábbiak szerint.

- Adobe Order Number: A mező kitöltése nem kötelező. Névre szóló License-et vásárló ügyfeleink a License Certificate-en találják ezt a 9 jegyű számot, dobozos szoftverek esetében nincs ilyen.

- Current Product Serial: A jelenlegi szoftver 6x4-es bontású szériaszáma. Ha vásárlásnál több platformra is kapott száriaszámot, akkor azt kell megadni amelyre a termék megnevezése is utal.

- Current Product Name: A jelenlegi Adobe szoftver fajtája.

- Current Product version: A jelenlegi szoftver verziószáma.

- Product Language: A jelenlegi, megvásárolt szoftver nyelvi verziója.

- Platform: A jelenleg és a jövőben is használt operációs rendszer. Itt elegendő megadni a Windows vagy Machintosh paltformot, a verziószámára nem szükséges kitérni.

- Subject: Az üzenet tárgya.

Például: Adobe Acrobat X Free Upgrade request. (Adobe Acrobat X ingyenes frissítés igénylése)

- Comments/Additional Information: Bármely további közlemény, üzenet

Például:

Dear Administrator!

Please proceed the request, based on the attached document.

(Tisztelt Ügyintéző!

 A csatolt dokumentum alapján kérem az igénylés feldolgozását.)

Add attachments: Csatolja az előkészített számla elektronikus változatát.

6., Küldje el a formulát a “Review case and submit” gombra kattintva

A jóváhagyás és a feldolgozás 8-10 munkanapot vesz igénybe. A ügyfélszolgálat ezen a felületen keresztül fog értesítést küldeni, ezért kérjük folyamatosan figyelje a weboldalt.

Az igénylés leadásának végső határideje angol nyelvű szoftverek esetén 2011. január 15. magyar nyelvű szoftverek esetén 2011. március 15.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram