Adobe Illustrator CS - Tanfolyam a Könyvben

Biztos sokszor eszébe jutott, bárcsak belelátna kedvenc szoftvere - jelen esetben az Adobe Illustrator - mögött álló csapat agyába, és kicsipegetné mindazt, amit a szoftver legszuperebb funkcióiról tudnak. Ez a könyv pontosan ezt teszi lehetővé. Ezen oldalakon az Adobe Creative Team vezetett túrán mutatja be a grafikai erőművet, az Illustrator CS-t. Függetlenül attól, hogy a gyönyörűen megszerkesztett grafika nyomtatásban, a weben, videóban vagy akár mobilja kijelzőjén jelenik meg, a könyv könnyedén, elegánsan és hatékonyan mindent megmutat ahhoz, hogy eljusson odáig.

A lépésről-lépésre haladó, projektalapú leckék során mindent megtudhat az Illustrator fontos funkcióiról, így a CS újdonságairól is: hatásos új eszközök, a Scribble Effect, professzionálisan kialakított sablonok százai, 3D grafika támogatása, és sok egyéb. Minden fejezet egy az egyre növekvő ismereteire építő projektből áll, a CD melléklet pedig a könyv leckéinek teljesítéséhez szükséges fájlokat tartalmazza.

A Classroom in a Book, a legtöbb példányban eladott szoftveroktató tankönyvsorozat segítségével gyorsan és könnyedén tanulhatja meg az Adobe szoftverek funkcióit.
A Classroom in a Book azt nyújtja, amit semmi más könyv vagy képzés nem tud - hivatalos, az Adobe termékszakértőinek támogatásával fejlesztett oktatósorozat.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram