Adobe Creative Cloud - Oktatási kedvezményeink

Adobe-CC-Oktatasi-kedvezmenyek-tomoritett.jpg

Az Adobe Creative Cloud előfizetéseknél az üzleti csomaghoz képest, most mintegy
60-90% kedvezményt biztosítunk az oktatási intézmények számára.

Az Adobe mennyiségi licencelés (Adobe Buying Programs) általános és középiskolák (K-12), valamint felsőoktatási intézmények (HED) részére nyújt különböző örökös vagy előfizetéses licencelési lehetőségeket, ezért személyre szabott licenckezelési eszközök állnak rendelkezésre a szoftverberuházás kapcsán.

Mi az Adobe VIP pogram?

A VIP egy előfizetéses licencelési program, amelynek keretében az intézmény oktatói, más dolgozói, valamint diákjai előfizetéses konstrukcióban férhetnek hozzá a Creative Cloud grafikai, DTP, weblap szerkesztési, videokészítési és fotós alkalmazásaihoz, az online szolgáltatások révén pedig számos lehetőséget kapnak a zökkenőmentes megosztásra és együttműködésre.

Gyors és egyszerű hozzáférés

A jelentkezés folyamata egyszerű – érdeklődjön az Adobe oktatási licencet értékesítő hivatalos viszonteladójánál, és hamarosan egyszerű hozzáférést biztosíthat intézménye oktatói, más dolgozói, valamint diákjai számára a legújabb kreatív alkalmazásokhoz és szolgáltatásokhoz.

Named vagy Device licencelés

A névre szóló felhasználói licencek egyének számára biztosítanak hozzáférést az intézmény számítógépén telepített kreatív alkalmazásokhoz, az eszközlicencek pedig ideálisak az osztályteremben, számítógéplaborban vagy oktatási környezetekben történő használatra.

Igény szerinti vásárlás

Megvásárolhatja a kreatív alkalmazások teljes gyűjteményét (Complete csomag), de akár egyetlen alkalmazást is (Single App), szolgáltatásokkal együtt vagy azok nélkül. Mivel nincs vásárlási minimumhoz kötve, a VIP program bármilyen méretű intézménynek megfelelő lehet.

Mindig naprakészen

A licencekkel a Creative Cloud-alkalmazások frissítései már a megjelenésük pillanatában beszerezhetők, így biztosítható, hogy a diákok és az oktatók mindig a legújabb kreatív eszközökkel és funkciókkal dolgozhassanak. Az intézmény saját oktatási igényeinek megfelelően maga dönti el, hogy mikor telepíti ezeket a frissítéseket.

Az alábbi rövid videóban diákok elmondása alapján tudhatjuk meg, hogy ők mennyi mindenre tudták használni az Adobe Creative Cloud-ot  tanulmányaik során:

table {border: 1px solid gray;}
td {border: 1px solid gray;}

Kapcsold be a magyar feliratot!

Az Adobe oktatásoknak szóló ajánlatainak összehasonlítása:

Licencelési konstrukció neve Value Incentive Plan (VIP) Value Incentive Plan (VIP) általános- és középiskoláknak Cumulative Licensing Program (CLP) Transactional Licensing Program (TLP)
 Licencelési konstrukció Fajtája Éves Előfizetés K-12 Éves Előfizetés Mennyiségi kedvezmény nagyobb tételre Egyszeri vásárlásokra
Licencelési konstrukció Leírása Drámaian egyszerűvé teszi a telepítést és a menedzselést. Az Adobe Value Incentive Plan (VIP) egy előfizetés alapú licencelési program, amely megkönnyíti az Adobe termékek vásárlását, telepítését és a licencek menedzselését. Drámaian egyszerűvé teszi a telepítést és a menedzselést. Az Adobe Value Incentive Plan (VIP) egy előfizetés alapú licencelési program, amely megkönnyíti az Adobe termékek vásárlását, telepítését és a licencek menedzselését. Tartsa ellenőrzése alatt az Adobe szoftver licenceit és élvezze a jelentős megtakarítást a mennyiségi kedvezmények használatával. Az Adobe CLP egy 2 éves tagság alapú program, kis és nagy intézmények számára is előnyös mennyiségi vásárlás esetén, valamint a szoftverek adminisztrációja is egyszerűbb. Használjon egy egyszerű módot licencei könnyű és gyors menedzselésére és spóroljon a mennyiségi vásárláskor. Az Adobe TLP mennyiségi vásárlási előnyöket biztosít tagsági követelmény, vagy hosszú lejáratú szerződések nélkül.
Vásárlói profil Azon oktatási intézmények, akik több rugalmasságot szeretnének a kötelezettségvállalás terén és a legfrissebb alkalmazásokat szeretnék használni. Általános- és középiskoláknak, akik legalább 25 licenset vásárolnak, és akik több rugalmasságot szeretnének a kötelezettségvállalás terén és a legfrissebb alkalmazásokat szeretnék használni. Azoknak az oktatási intézményeknek, akik szeretnék globálisan kihasználni a kedvezményeket egyéb tagozataik között. Azoknak az oktatási intézményeknek, akik elkötelezettek az egyszerű adminisztráció és a gyors, egyszeri tranzakció mellett.
Licenc típus Éves Előfizetés (Creative Cloud termékekre és  Acrobatra) Éves Előfizetés (Creative Cloud termékekre és  Acrobatra) Örökös szoftverek - 2 éves kedvezményszerződéssel a további vásárlásokra (jelenleg csak Acrobatra használható, a többi szoftver előfizetéses) Örökös szoftverek - 2 éves kedvezményszerződéssel a további vásárlásokra (jelenleg csak Acrobatra használható, a többi szoftver előfizetéses)
Mennyiségi kedvezmény Tranzakciós kedvezmény: 50+ license, Biztosított kedvezmény: 250+ license A már 25 licenstől elérhető hatalmas kedvezmény miatt további mennyiségi kedvezmény nem érhető el. Folyamatosan növekszik Nincs
Hozzáférés a legújabb termékverziókhoz Folyamatos hozzáférés az új funkciókhoz, frissítésekhez, amint azok megjelennek, extra költség nélkül. Folyamatos hozzáférés az új funkciókhoz, frissítésekhez, amint azok megjelennek, extra költség nélkül. Választható a jogosult örökös termékre. Licenc Upgrade, vagy Upgrade Plan (a jogosult termék esetében) vásárolható.
Szoftver és telepítés menedzsment Egyszerű menedzselés és telepítés az Admin Console és az Adobe Creative Cloud Packager használatával. Egyszerű menedzselés és telepítés az Admin Console és az Adobe Creative Cloud Packager használatával. Telepítés és menedzselés az LWS felületen keresztül. Telepítés és menedzselés az LWS felületen keresztül.
Terméktámogatás A Creative Cloud for Education Complete magában foglal 2x1 alkalmat, az Adobe szakértőival való megbeszélésre. A Creative Cloud for Education Complete magában foglal 2x1 alkalmat, az Adobe szakértőival való megbeszélésre. Vásárolható. Vásárolható.
Vásárlás menete Adobe Oktatási Viszonteladó Partnerünknél Adobe Oktatási Viszonteladó Partnerünknél Adobe Oktatási Viszonteladó Partnerünknél Adobe Oktatási Viszonteladó Partnerünknél
Minimális kezdő vásárlás Nincs. 25 license Árajánlat kéréskor megfelelő mennyiség esetén ajánljuk fel .Nincs
Az Adobe Creative Cloud előfizetéseknél az üzleti csomaghoz képest, most mintegy
60-90% kedvezményt biztosítunk az oktatási intézmények számára.

Az "Elküld" gomb megnyomásával elfogadja az Adatkezelési tájékoztatónkat.
Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram