JetBrains RustRover 2024.2

Az IntelliJ IDEA minden egyes eleme azzal a szándékkal készült, hogy a lehető leghatékonyabban szolgálhassa a fejlesztői produktivitást.



ÁTTEKINTÉS

Az RustRover minden egyes eleme azzal a szándékkal készült, hogy a lehető leghatékonyabban szolgálhassa a fejlesztői produktivitást.

A RustRover olyan fejlesztői környezet, amit kifejezetten azzal a szándékkal készítettek, hogy a lehető leghatékonyabbá tegye a fejlesztők munkáját. Minden olyan eszközt tartalmaz, ami elengedhetetlen a minőségi fejlesztéshez: intelligens szerkesztőt, kód analizátort, magas szintű refactoring funkciókat, illetve számos programozói nyelv, keretrendszer és technológia támogatását.

Mély intelligencia

A forráskód indexálása után a RustRover elképesztően gyorsa és intelligensen képes releváns javaslatokat a kód fejlesztéséhez. Instant és okos kódkiegészítés, menet közbeni kódanalízis és megbízható refactoring eszközök állnak a fejlesztők rendelkezésére.

Egyenesen a dobozból

Az olyan kritikus fontosságú eszközök, mint az integrált verziókontroll rendszerek, a széleskörű nyelvi támogatás és a keretrendszerek a szoftvercsomag integráns részei. Nincs szükség pluginek telepítésére.




RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszermacOS 12 vagy újabb
ProcesszorDual Core
Memória2 GB
Tárhely3,5 GB
Képernyő1024x768

Windows:

RendszerWindows 10 vagy újabb
ProcesszorDual Core
Memória2 GB
Tárhely3,5 GB
Képernyő1024x768

Egyéb:

RendszerBármilyen Linux disztribúció, ami támogatja a Gnome-ot, a KDE-t vagy a Unity DE-t
ProcesszorDual Core
Memória2 GB
Tárhely3,5 GB
Képernyő1024x768

FUNKCIÓK

Gyorsabb kódírás Használja ki a kontextustudatos kódkiegészítést és -generálást, a menet közbeni elemzést és gyorsjavítást, az intelligens refaktorálást, az élő sablonokat és még sok mást.

Kevesebb idő rutinfeladatokra Telepítse a rustupot az IDE-ből, és alkalmazza a fordító által javasolt javításokat egyetlen kattintással. Még arra sincs szükség, hogy manuálisan csatolja az újonnan létrehozott Rust-fájlokat a main.rs fájlhoz, vagy hozzáadja a népszerű crateket a Cargo.toml függőségi listájához - a RustRover elvégzi ezt Ön helyett.

Fedezze fel és értse meg a kódbázisát Minden szintaxiselemet kiemelhet, beleértve a levezetett típusokat és makrókat, cfg blokkokat és nem biztonságos kódhasználatokat. Nyissa ki az átfogó típusinformációkat és a nyelvi és crate dokumentációhoz való gyors hozzáférést, és navigáljon a kódbázisában a RustRover hatékony keresési funkciójával.

A kód futattása, hibakeresése, tesztelése és profilozása Futtasson egyes teszteket, tesztmodulokat vagy az összes tesztet egy projekten belül, és válasszon különböző futtatási célokat. Egyéni futtatási konfigurációkat is létrehozhat a CLI-alkalmazások fejlesztésének teljes támogatásával. A hibás tesztek gyors hibaelhárítása a konzol hibaüzenetéből a megfelelő kódra ugorva.

Kezelje projektjét és függőségeit Szerkessze a TOML-fájlokat a kódbetekintés és a Cargo teljes integrációjának segítségével. A teljes munkaterületet is kezelheti, és a Cargo parancsokat egy dedikált eszközablakból futtathatja.

A projekt és függőségeinek kezelése Szerkessze a TOML-fájlokat a kódbetekintés és a Cargóval való teljes integráció segítségével. A teljes munkaterületet is kezelheti, és a Cargo parancsokat egy dedikált eszközablakból futtathatja.

Dolgozzon hatékonyan csapatban A RustRover minden szükséges csapatmunkához szükséges eszközzel rendelkezik. Kódoljon együtt valós időben, és beszélgessen másokkal közvetlenül az IDE-ből. Ossza meg a projekt konfigurációját, beleértve a kódstílus-beállításokat is. Dolgozzon zökkenőmentesen a Git, a GitHub és a GitLab segítségével, vizsgálja meg a commitokat és a pull requesteket, hozzon létre ágakat és vizsgálja felül a kódot.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram