Altova DiffDog 2024

Az Altova DiffDog az egyedülálló XML diff/egyesítési eszköz, amely lehetővé teszi a szöveges vagy forráskód-fájlok, XML- vagy JSON-fájlok és Word-dokumentumok összehasonlítását és egyesítését.

Az Altova DiffDog az egyedülálló XML diff/egyesítési eszköz, amely lehetővé teszi a szöveges vagy forráskód-fájlok, XML- vagy JSON-fájlok és Word-dokumentumok összehasonlítását és egyesítését.

ÁTTEKINTÉS

Könyvtárak, adatbázis-sémák és tartalmak összehasonlítása és szinkronizálása, és még sok minden más.

DiffDog diff/merge tool

A DiffDog olyan hatékony képességekkel rendelkezik, amelyek segítségével bármilyen típusú szövegalapú fájlt összehasonlíthat és egyesíthet, támogatva az Unicode, ASCII, MBCS és bármely más fájlformátumot.

A DiffDog lehetővé teszi a kétirányú összevonást, valamint mindkét összehasonlított fájl közvetlen szerkesztését. A DiffDog automatikusan biztonsági másolatot készít minden fájlról, így bármikor újratöltheti az eredeti fájlt a szerverről vagy a lemezről, ha újra kell kezdenie.

A DiffDog támogatja a korlátlan visszavonást is, így a szerkesztési és egyesítési folyamat bármely pontjára visszaléphet.

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows:

RendszerWindows 10 vagy újabb
ProcesszorIntel vagy AMD
Memória4 GB
Tárhely1 GB
Képernyő1024x768

FUNKCIÓK

Fájl összehasonlítás

  • Hasonlítson össze két tetszőleges szöveges fájlt, és jelezze a különbségeket színes kiemelésekkel és összekötő vonalakkal.
  • Az egyes különbségek kétirányú összevonása és a fájlok közvetlen szerkesztése az összehasonlító ablakban.
  • Korlátlan visszavonás/visszavonás a szerkesztéshez és az egyesítéshez.
  • A fájlkiválasztások elmentése egy összehasonlítási beállítások dokumentumban a későbbi újratöltéshez.

XML összehasonlítás

  • Többféle lehetőség az XML-tudatos összehasonlításokra, például az entitások felbontására, az attribútumok sorrendjének figyelmen kívül hagyására stb.
  • Formátum ellenőrzés és validálás (DTD és séma alapú).
  • Intelligens szerkesztés (DTD/séma alapú beviteli segítség, kódkiegészítés és szintaktikai segítség) az összehasonlító ablakon belü.

Könyvtár összehasonlítás

  • Összehasonlított könyvtárak, amelyek bővíthető/összehúzható fákban jelennek meg, többféle összehasonlítási móddal fájltípusonként.
  • Kétirányú fájlcsere az összehasonlító ablakon belül vagy könyvtárak szinkronizálása egy lépésben.
  • .ZIP-archívumok és OOXML-fájlok könyvtárakként történő kibontása fájlpárok összehasonlításához (XML-tudatos beállításokkal).
  • A könyvtárak kiválasztását elmenti a szoftver egy összehasonlítási beállítások dokumentumban a későbbi újratöltéshez.
Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább

,
Megérkezett az AI új generációja a Photoshopba

A generatív mesterséges intelligencia következő generációja már elérhető a Photoshop bétában. De mit is jelent ez pontosan?

,
Wacom OLED kijelzővel: Wacom Movink

Megérkezett a Wacom Movink! Miért érdemes az Wacom első OLED képernyős digitális rajztábláját választani? Kiderül a cikkből!

, ,
Az AI már az InDesignba is beköltözött

A profi tervezés jövője: a generatív mesterséges intelligencia egyre inkább megjelenik az InDesignban is. Íme a legújabb funkciók.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram