Volt kollégánk járt nálunk

2023-09-29 14:32
Tóth Pi István jónéhány évvel ezelőtt erősítette csapatunkat a kreatív szoftverek szakértőjeként és a szoftver.hu oldal egyik szellemi atyjaként. Az elmúlt napokban Magyarországon tartózkodott és úgy döntött, egy délután beugrik a Trans-Europeba.

A napokban meglátogatott minket régi kollégánk, Tóth Pi István. István 15 évvel ezelőttig erősítette csapatunkat a kreatív szoftverek szakértőjeként és a szoftver.hu oldal egyik szellemi atyjaként. Az elmúlt napokban Magyarországon tartózkodott és úgy döntött, egy délután beugrik a Trans-Europeba.

Pi szenvedélyesen érdeklődik a technológia legújabb vívmányai iránt és kísérletezik a legújabb kütyükkel, ez a szenvedély pedig a Trans-Europeban töltött évek után is megmaradt.

Tóth Pi István
Régi és új arcok

Karrierjét egy idő után Törökországban folytatta, ahol meg is nősült, azonban a kreatív újdonságok iránti érdeklődés itt is hasonló mértékű maradt. Megtanulta a drónokkal történő felvételek készítését, valamint a mesterséges intelligencia is elkezdte felkelteni az érdeklődését.

Amellett, hogy ilyen új területek iránt érdeklődik, Pi a szoftverek (többek között az Adobe és a Parallels) területén is nagy szakértelemmel rendelkezik. Az Adobe szoftvereiről például hazánkon kívül számos más európai országban is tartott előadásokat olyan szektorokat célozva meg, mint például a kormányzati, pénzügyi, kreatív stúdiók, reklám, nyomdaipar, IT, oktatás, építészet, mérnöki és építőipar.

Köszönjük a remek beszélgetést és további sok sikert kívánunk szakmai pályádon, István!

Termékek
Tanfolyamok

Olvass tovább

,
[WEBINÁR]: Adobe Acrobat - Kezdjük az alapoktól, 2. rész!

Legutóbbi webinárunk során az Adobe Acrobat tanfolyam első részében a szoftver alapjaival ismerkedtünk meg.
Most, a második részben tovább lépünk, és a haladó funkciók világába kalauzoljuk el résztvevőinket.

,
Megérkezett az AI új generációja a Photoshopba

A generatív mesterséges intelligencia következő generációja már elérhető a Photoshop bétában. De mit is jelent ez pontosan?

,
Wacom OLED kijelzővel: Wacom Movink

Megérkezett a Wacom Movink! Miért érdemes az Wacom első OLED képernyős digitális rajztábláját választani? Kiderül a cikkből!

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram