The Foundry Colorway 6

Még jobb design munkák még gyorsabban.

Még jobb design munkák még gyorsabban.

.ÁTTEKINTÉS

A Colorway alkalmazással segíthetjük a kreatív munkát és nagyobb figyelmet szentelhetünk a döntési folyamatoknak, figyelembe véve azt a tényt, hogy egy tervezőfolyamatban résztvevő munkatársak más célokkal és tapasztalatokkal rendelkeznek. A COLORWAY jelentős mértékben felgyorsítja a tervezés során előforduló ismétlődő lépéseket, és egy hatékony felületet biztosít a színek, anyagok, világítás változásainak a megjelenítéséhez

A Colorway egy együttműködést elősegítő vászon, amely lehetővé teszi a termék-, csomagolási és grafikai tervezés automatizálását, kommunikációját és közzétételét. A 2D, 3D vektor és adatfájl-támogatás egyedülálló kombinációját használva a Colorway lehetővé teszi, hogy dinamikus és összekapcsolt módon kezdjen interakcióba a 3D modellekkel. A színek 3D-modellre történő húzása és eldobása még soha nem volt ilyen gyors és egyszerű.

A Colorway használatával a tervező egy ismerős felületen alkothat és színezhet, miközben az élő vagy statikus PDM/ PLM/ PPM rendszerekkel, egyszerű táblázatokkal és szöveges fájlokkal összekapcsolt háttéradatok erejével rendelkezik. Az adatok a Colorwayben praktikus és interaktív módon jelennek meg, az élmény közelebb áll egy weboldal használatához, amin cipőt vásárolhat.

cipo

A Colorway áthidalja a 2D és a 3D tervezés közötti szakadékot egy olyan szoftveres megoldással, amely lehetővé teszi a 2D tervezők számára, hogy fotorealisztikus, 3D térben készítsenek termékvizualizációkat anélkül, hogy szükség lenne a bonyolult 3D modellezési eszközök megértésére.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszermacOS 10.14 vagy úajbb
ProcesszorDual-core
Memória4 GB
Tárhely4 GB
Képernyő1280x720
Egyéb
  • 2GB VRAM, Vulkan 1.0

Windows:

RendszerWindows 10 vagy újabb
ProcesszorDual-core
Memória4 GB
Tárhely4 GB
Képernyő1280x720
Egyéb
  • 2GB VRAM, Vulkan 1.0

FUNKCIÓK

Prezentáció és felülvizsgálás Anélkül változtathatunk egy-egy paraméteren (színek, textúrák, stb.), hogy újra le kéne renderelnünk a képet. A Backdrop és Image Overlay szűrők használatával több rétegét is létrehozhatjuk a rendereknek.
 
COLORWAY Presenter A COLORWAY Presenter egy különálló alkalmazás, mely lehetővé teszi a klienseknek, hogy javaslatokat tegyenek a tervre és módosításokat hajtsanak végre többek közt a felhasznált anyagokra és megvilágításra.
 
Variácók A munka és döntési folyamatok érdekében elmenthetők a paramétereken eszközölt változtatások.
Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


Új CorelDRAW Graphics Suite előfizetés most 20% kedvezménnyel

Szerezd be most CorelDRAW Graphics Suite előfizetésed 20% kedvezménnyel!

,
[MEGHÍVÓ]: Adobe Express és Adobe Acrobat webinar - MI és a PDF esete

Ha még nem próbáltad ki az új Acrobat és Express funkciókat, itt az ideje! Regisztrálj webinárunkra, ahol szakértő kollégánk bemutatja ezeket az új lehetőségeket, és segítenek megtanulni, hogyan használhatod ki a legtöbbet a PDF szerkesztés legfrissebb technológiáiból.


Tavaszi iSpring Suite kedvezmény április végéig

Előfizetnél az iSpring Suite, Max, vagy Premium termékekre? Már használsz iSpring termékeket és szeretnél Suite-ra frissíteni? Akkor most figyelj, mert ezek a tavaszi kedvezmények neked szólnak!

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram