Programozás vagy játékfejlesztés? – Tanulj a 3D-Studioval!


Sajátíts el a 3D nyomtatás, a 3D modellezés, vagy a programozás minden csínját-bínját hatékony intenzív, kiscsoportokban zajló tanfolyamok keretében!


d1.png

 

A 3D-Studio 3D-s, programozó, illetve játékfejlesztő kurzusok tartásával foglalkozik. Az 5-10 hetes intenzív kurzusok keretein belül a tanulók kívülről, belülről megismerhetik az említett területeket. A tanfolyamokhoz semmilyen előképzettség nem szükséges, csak alapvető számítógép kezelési ismeretek és noha a képzés után senki nem válik majd egyből a téma nagymesterévé, az alapokat mindenféleképpen jól fogja tudni majd.

„Jó munkához idő kell” és egy megfelelő Wacom tábla. Ezért a 3D-Studioban a szoftver.hu által biztosított Wacom Intuos táblákat használják, hogy a lehető legprofibb körülmények között tudjanak gyakorolni a tanulók. Ezen kívül a 3D-Studio tanfolyamokon résztvevők kedvezményesen tudnak Wacom termékeket vásárolni a szoftver.hu-n keresztül.

A 3D-Studionál biztosra veheted, hogy odafigyelnek rád, nem csak egy újabb tanuló leszel a futószalagon, így a lehető legjobban el tudod majd sajátítani a kívánt területet gyakorlati ismereteit.

Az alábbi munkákat a 3D-Studio tanulói (Vadon Zsolt, Zeley Gábor, Hlavacsek István) készítették! Jelentkezz te is képzéseik egyikére!

 

d2.png

d3.png

d4.png

 

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram