Microsoft Microsoft 365 Personal

Hatékonyságnövelő felhő a munkában és azon kívül

Hatékonyságnövelő felhő a munkában és azon kívül

ÁTTEKINTÉS

Az egyetlen helyen elérhető Microsoft Teams, Word, Excel, PowerPoint és sok más termék segítségével növelheti a hatékonyságot.

Az új Microsoft 365-alkalmazás

A Microsoft 365-alkalmazás helyet ad az összes kedvenc hatékonyságnövelő appjának és tartalmának. Új a megjelenése és a neve, de minden benne van, amit kedvelt az Office-appban, ezenkívül intelligens funkciók segítik a létrehozást, megosztást és együttműködést, mindezt egyetlen helyen.

 

app_icon_word_02.png

Word

Lenyűgöző dokumentumokat hozhat létre, és a beépített intelligens funkciókkal fejlesztheti íráskészségét.

app_icon_excel.png

Excel

Egyszerűbbé teheti az összetett adatokat, és könnyen olvasható számolótáblákat hozhat létre.

app_icon_powerpoint.png

PowerPoint

Egyszerűen készíthet letisztult, látványos bemutatókat.

microsoft_app_defender_ico_100x100.png

Microsoft Defender

Könnyen használható biztonsági app egyéni felhasználóknak és családoknak.

app_icon_onedrive.png

OneDrive

Fájlokat és fényképeket menthet, elérhet, szerkeszthet és megoszthat bárhonnan.

app_icon_outlook.png

Outlook

Egyetlen helyen kezelheti az e-mailjeit, a naptárát, a feladatait és a névjegyeit.

app_icon_onenote.png

OneNote

Egyetlen keresztfunkcionális jegyzetfüzet teljesíti az összes jegyzetelési igényét.

microsoft_app_clipchamp_ico_100x100.png

Clipchamp

Készítsen videókat a Clipchamp, egy Microsoft-cég segítségével.

icon_more_100x100.png

Egyebek

A Microsoft 365 számos további Microsoft-alkalmazással és szolgáltatással együtt biztosítja, hogy rendelkezésre álljon az összes eszköz a feladatok teljesítéséhez.

 

 

 

 

Hatékony eszközök segítik a munkát, a tanulást, a rendszerezést, a kapcsolattartást és az alkotást

Kapcsolattartás bárhonnan

Akár családtagokkal és barátokkal tart kapcsolatot, akár a csapatával dolgozik együtt, a Microsoft Teams segítségével egyetlen helyen találkozhat, cseveghet és működhet együtt másokkal, így megőrizheti a rendszerezettségét, és egyszerűbbé teheti a napját. 

microsoft_365_table_01.jpg
microsoft_365_table_02.jpg

Valós idejű együttműködés és alkotás

A hatékony appok, például a Word, az Excel és a PowerPoint segítségével minden eszközükön életre kelthetik az ötleteket a csapattársaival, az osztálytársaival vagy a családtagjaival közösen. A biztonságos OneDrive-felhőtárhellyel bárhonnan egyszerűen megoszthatja és elérheti a fájlokat.

Védelem a fontos dolgoknak

Biztonságban és hatékonyan dolgozhat bármilyen eszközön. A beépített átfogó, intelligens, nagyvállalati szintű biztonsági funkciókkal személyes adatait, eszközeit, alkalmazásait és adatait fokozott biztonságban tudhatja.

microsoft_365_table_03.jpg

 




RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

RendszerA három aktuális macOS verzió valamelyike
ProcesszorIntel
Memória4 GB
Tárhely10 GB
Képernyő1280x800

Windows:

RendszerWindows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows Server 2019, Windows Server 2016
Processzor1.6 GHz vagy gyorsabb, kétmagos
Memória4 GB
Tárhely4 GB
Képernyő1280x768
Egyéb
  • .NET 3.5 vagy 4.6
  • DirectX 9.0 kompatibilis VGA

FUNKCIÓK

Word

Dokumentumokból weblapok Közzé szeretne tenni egy hírlevelet vagy dokumentumot, hogy mások is láthassák? Word-dokumentumát egyszerűen weblappá alakíthatja.

Valós idejű fordítás egy kattintással Világszerte együttműködhet munkatársaival. Egyetlen kattintással lefordíthatja az idegen nyelven írt dokumentumokat.

A dokumentumok új dimenziói Térhatású modellek beillesztésével kreatívabb könyvismertetőket, nonprofit bemutatókat vagy bármilyen más típusú dokumentumokat készíthet.

A megírt szöveg egyszerű ellenőrzése és elolvasása A tartalom felolvastatásával könnyedén kiszúrhatja a hibákat. A Taneszközök modullal fejlesztheti a szövegértési képességeit.

Kutatás a dokumentum elhagyása nélkül Mostantól még egyszerűbben keresheti meg a használni kívánt forrásokat. A munkaablakban olvashatja el a cikkeket, így semmi sem vonja el a figyelmét az írásról.

Az íráskészség tökéletesítése A Microsoft Szerkesztő nemcsak helyesírás-ellenőrzést és nyelvi ellenőrzést végez, hanem a magabiztosabb írásban is segít. Intelligens javaslatokat kaphat a Word Áttekintés a Szerkesztőben paneljén, ezenkívül a Szerkesztő a dokumentumokban, az e-mailekben és a weben is segíteni tud.

Tökéletes önéletrajz az álommunka megszerzéséhez A LinkedIn önéletrajzsegédjével2 impozánsabb önéletrajzokat készíthet. Testre szabhatja önéletrajzát a LinkedIn több millió állásajánlata alapján, majd pályázhat, vagy kapcsolatba léphet az állásközvetítőkkel a LinkedInen.

Excel

Intelligens funkciókkal kiegészítve kezdőknek és haladóknak Az Excel a felhasználói mintákból tanulva rendszerezi az adatokat, amivel időt takarít meg Önnek. A számolótáblákat sablonokból vagy nulláról kezdve is könnyedén elkészítheti, a számításokat pedig modern képletekkel végezheti el.

Jobban áttekinthető adatok Az új diagramokkal és grafikonokkal látványos módon mutathatja be az adatokat, a közöttük lévő összefüggések megértését pedig formázással, értékgörbékkel és táblázatokkal segítheti elő. Egyetlen kattintással készíthet előrejelzést, és megjósolhatja a trendeket.

Hatékonyabb együttműködés Ha munkafüzetét megosztja másokkal, a valós idejű együttműködésnek köszönhetően mindig a legújabb verzión dolgozhatnak, így gyorsabban haladhatnak a munkával. A Microsoft 365-tel mobileszközről, asztali számítógépről és az internetről is szerkeszthetők az Excel-fájlok.

Analóg számolótáblák készítése digitálisan fényképezéssel Közvetlenül a fotókból is felveheti az adatokat az Excelbe. Ha az Excel appot használja, csak fényképezze le a kinyomtatott adattáblát androidos vagy iPhone készülékével, és máris automatikusan egy teljes mértékben szerkeszthető Excel-táblává konvertálhatja a képet. Ennek az új képfelismerő funkciónak köszönhetően többé nem kell manuálisan bevinnie a kinyomtatott adatokat.

Csatlakozás a megbízható Power BI-adatforrásokhoz Az adattípusok gyűjteményén keresztül felfedezheti a rendelkezésre álló Power BI-táblázatokat, és élő, megbízható, közvetlenül a Power BI-ból származó adatokhoz csatlakozhat.

PowerPoint

A diák megtervezése minden eddiginél egyszerűbb A PowerPoint Tervező és Ötletek funkciójával jól megtervezett, hatásos diákat készíthet.

A 3D nem csak a filmeké Mostantól egyszerűen beszúrhat térhatású objektumokat és beágyazott animációkat közvetlenül a PowerPoint-diákba saját fájljaiból vagy egy tartalomtárból.

Természetes interakció hang, érintés és szabadkézi elemek használatával Egyszerűen elhelyezhet szabadkézi elemeket a diákon, majd pillanatok alatt szöveggé alakíthatja a kézírásos jegyzeteket, illetve tökéletesítheti a kézzel rajzolt alakzatokat.

A következő bemutató tökéletesítése Az Előadói trénerrel elpróbálhatja az előadást, és a mesterséges intelligencia jóvoltából javaslatokat kaphat sok más mellett a tempóra és a szóhasználatra vonatkozóan.

Összehangolt munka Mindig tudhatja, hogy éppen hol tart a szerkesztési folyamatban. Az Amíg Ön távol volt funkcióval nyomon követheti a mások által a diákon elvégzett friss módosításokat,

OneNote

Rendezett világ A szakaszokra és lapokra osztható jegyzetfüzetekben egyszerű a rendszerezett munka. A könnyen használható navigáció és keresés segítségével mindig megtalálhatja a jegyzeteit.

Összeszedheti a gondolatait, és lenyűgözően alkothat A jegyzeteket gépelt és kézírásos feliratokkal is elláthatja, vagy kiemelheti őket. A minden eszközön használható OneNote mindig kéznél van, ha ihletet kap.

Megosztás és együttműködés A nagy szellemek nem mindig találkozhatnak, de a OneNote-ban megoszthatják egymással az ötleteiket, és közösen alkothatnak.

Outlook

Levelezés, naptárak és névjegyek – minden egy helyen Hatékonyan dolgozhat, mert együtt, egy helyen érheti el az e-maileket, a naptárt, a névjegyeket, a feladatokat stb. Az Office integrációjának köszönhetően közvetlenül a OneDrive-ról megoszthatja a mellékleteket, elérheti a névjegyeket, és megtekintheti a LinkedIn-profilokat.

Rendezettség fenntartása és előre tervezés Közvetlenül a naptárból foglalhat le konferenciatermeket, és követheti nyomon az értekezlet-meghívásokra adott válaszokat. A naptárak megosztásával láthatja, hogy mikor érnek rá a munkatársai, ami megkönnyíti a tervezést és az időbeosztás összehangolását.

Megbízható biztonság Nyugalmat lelhet a nagyvállalati színvonalú biztonsági funkciókkal, amelyek a világ legnagyobb szervezetei közül soknak elnyerték a bizalmát. Az Outlook éjjel-nappal védi a bizalmas adatokat anélkül, hogy bármiben akadályozná Önt.

Intelligencia az Ön szolgálatában Az Outlook megelőlegezi a szükségleteit. Az utazásokat és a kifizetendő számlákat automatikusan felveszi a naptárba, és intelligens emlékeztetőkkel segíti Önt, hogy semmiről se maradjon le. A kereséssel gyorsan megtalálhatja az információkat.

Teams

Több lehetőség a Microsoft Teamszel Folyamatosan kapcsolatban maradhat, és bármikor hozzáférhet a megosztott tartalmakhoz közös tanulás, tervezés és innováció céljából.

Természetes kapcsolattartás Egyszerűen, egyetlen helyről cseveghet, folytathat hívásokat és oszthat meg videókat, így könnyedén tarthatja a kapcsolatot azokkal, akik fontos szerepet töltenek be az életében.

Együtt nagyot alkothatnak Mivel a megosztott dokumentumok és fájlok mindig elérhetők, a közös fejlődés érdekében Ön bármikor létrehozhat és megoszthat tartalmakat, és akkor folytathat eszmecserét másokkal, amikor csak szeretne.

Legyen tájékozott Ha az összes szükséges hasznos app és funkció a rendelkezésére áll, koncentráltabban és hatékonyabban dolgozhat.

OneDrive

Hozzáférés bárhonnan A Microsoft 365-ben, így például a Microsoft Teamsben, könnyedén tárolhatja, elérheti és felfedezheti személyes és megosztott fájljait, minden eszközéről. Offline szerkesztései automatikusan szinkronizálódnak a következő alkalommal, amikor csatlakozik.

Gördülékeny együttműködés Hatékonyabban és okosabban dolgozhat a szervezetén belüli és kívüli személyekkel. Biztonságosan oszthat meg fájlokat és dolgozhat együtt másokkal valós időben a Word, az Excel és a PowerPoint alkalmazásban az interneten, mobileszközön és asztali számítógépen is.

Kötetlen mobilitás A OneDrive mobilappal útközben is létrehozhat, megtekinthet, szerkeszthet és megoszthat fájlokat. Egyszerűen rögzítheti a rajztáblákat, és beszkennelheti a munkahelyi nyugtákat, névjegykártyákat és más papíralapú dokumentumokat a biztonságos tárolásukhoz.

Biztonsági beállítások A OneDrive-val biztonsági másolatot készíthet a fájljairól és gondoskodhat a védelmükről. Egyszerűen helyreállíthatja a véletlenül törölt vagy rosszindulatú támadásnak áldozatul esett fájlokat, a rendszergazdák pedig a biztonsági házirendek kezelésével hozzájárulhatnak az információk biztonságának megőrzéséhez.

Szerkesztő

Intelligens írástámogatás Magabiztosan írhat a dokumentumokban, e-mailekben és a weben. A helyesírást, a nyelvhelyességet és a stílust javító funkciók révén a Microsoft Szerkesztő az Ön intelligens írássegédjévé válhat.

Nyelvhelyesség- és helyesírás-ellenőrzés A Szerkesztő segít a helyesírási, a nyelvtani, a nagybetűzési és a központozási hibák megkeresésében.

Lépjen túl az alapokon A prémium verzióval ellenőrizheti az érthetőséget, a tömörséget és a formalitást. Az appon belüli tanulási tippek háttérrel és javaslatokkal szolgálnak többek között a szókincshez és a központozáshoz.

Világosan és tömören írhat bárhol, ahol a legtöbbet ír A Microsoft Szerkesztő közösségi oldalakon, e-mailekben és dokumentumokban ellenőrzi a helyesírást és a nyelvtant, valamint csiszolja az írás stílusát. A Szerkesztőt többek között a Wordben, az Outlookban, a Gmailben, a LinkedInben és a Google Dokumentumokban is használhatja.

További nyelvek, további lehetőségek Intelligens nyelvtani, szerkesztési és helyesírási javaslatokkal több mint 20 nyelven kommunikálhat, beleértve az angolt, a spanyolt, a németet és a franciát. Egyszerre legfeljebb három nyelvet jelölhet ki a helyesírás-ellenőrzéshez.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább

,
[WEBINÁR]: Adobe Acrobat - Kezdjük az alapoktól, 2. rész!

Legutóbbi webinárunk során az Adobe Acrobat tanfolyam első részében a szoftver alapjaival ismerkedtünk meg.
Most, a második részben tovább lépünk, és a haladó funkciók világába kalauzoljuk el résztvevőinket.

,
Megérkezett az AI új generációja a Photoshopba

A generatív mesterséges intelligencia következő generációja már elérhető a Photoshop bétában. De mit is jelent ez pontosan?

,
Wacom OLED kijelzővel: Wacom Movink

Megérkezett a Wacom Movink! Miért érdemes az Wacom első OLED képernyős digitális rajztábláját választani? Kiderül a cikkből!

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram