Deloitte - ABBYY együttműködés


A Deloitte Luxembourg és az ABBYY együttműködik, hogy segítse ügyfeleit üzleti folyamataik automatizálásában.


A Deloitte Luxembourg és az intelligens automatizálással foglalkozó ABBYY partnerséget kötött, amely segít ügyfeleiknek felgyorsítani az üzleti folyamatokat és növelni a nyereségességet. A vállalat az ABBYY intelligens dokumentumfeldolgozási (IDP) megoldását kínálja majd ügyfeleinek, amely egyesíti a legjobb NLP, gépi tanulás és fejlett felismerési képességeket.

 

 

Az ABBYY a legfejlettebb intelligens folyamatautomatizálási megoldásokat kínálja a vállalati piac számára. Az ABBYY IDP-megoldásai nemcsak kiváló minőségű szöveg- és képfelismerést, hanem olyan dokumentumkonverziós technológiát is biztosítanak, amely zökkenőmentesen integrálható az összes jelentős intelligens automatizálási platformba. A platform minden dokumentumtípust kezel, az egyszerű űrlapoktól az összetett, szabadon formázott dokumentumokig, és minden feladatméretet, az ad hoc egyedi dokumentumoktól a szigorú szolgáltatási szintmegállapodásokat (Service Level Agreement, SLA) igénylő nagy kötegelt feladatokig. Így az ABBYY segít a vállalatoknak abban, hogy betekintést nyerjenek az összes birtokukban lévő adatba, beleértve a strukturált információkat (pl. jelentéseket), és a strukturálatlan információkat, mint például az e-maileket is.

"Minden szervezetben nagy mennyiségben dolgoznak fel dokumentumokat. Ha nem központosítják ezeket az információkat, akkor ezek a műveletek minden osztályon megismétlődnek, ami növeli a kockázatot, miközben megakasztja az értékteremtés idejét. A mi megoldásaink megakadályozzák ezt. Csökkentik az adminisztratív terheket, és nagyobb értéket biztosítanak, lehetővé téve, hogy a munkatársak összetettebb feladatokra és projektekre koncentrálhassanak" - nyilatkozta Robert Bien, az ABBYY Benelux és északi országok értékesítési vezetője.

Baptiste Guionnet, a Deloitte Luxembourg vállalati pénzügyi és CFO-tanácsadási részlegének partnere rámutat a várható hatékonyságnövelésre és ellenőrzési lehetőségekre, amelyeket az ABBYY pénzügyi és számviteli moduljai kínálnak. 

"A mai gyors ütemű üzleti környezet zökkenőmentes és megbízható folyamatokat igényel. Az ABBYY-vel képesek vagyunk a digitális átalakulást előmozdítani azáltal, hogy ügyfeleinknek felgyorsított és továbbfejlesztett digitális munkafolyamatokat kínálunk. Az ABBYY IDP megoldását a vállalaton belül számos adminisztratív feladat, például a számlakezelés automatizálására használjuk - és nagyon elégedettek vagyunk a hatékonyságnövekedéssel. Az ABBYY-vel való összefogással biztosíthatjuk, hogy ügyfeleink is élvezhessék ennek a nagy teljesítményű megoldásnak az előnyeit"."

Az IDC European Intelligent Process Automation Software Forecast, 2020-2024 című tanulmánya szerint a Benelux államokban (amely Belgiumot, Hollandiát és Luxemburgot foglalja magában) az intelligens folyamatautomatizálásból származó bevételek 16,7%-os CAGR-rel 737 millió dollárral nőnek 2019-2024 között.

(ABBYY)

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram