Pantone Traveler utazó designereknek


A Pantone Fashion, Home + Interiors Paper Traveler mozgásban tartja a színeket.


A Pantone bemutatta a Pantone Fashion, Home + Interiors Paper Traveler-t, ami különösen hasznos segédeszköz a sokat utazó designerek számára.

Egy dolog biztos a színekkel kapcsolatban: a változás állandó. A Pantone azzal érte el páratlan státuszát a tervezők körében, hogy folyamatosan innovatív eszközöket kínál, amelyek segítségével a tervezők könnyedén és pontosan megvalósíthatják egyedi elképzeléseiket minden médiumban.

 

 

Ebbe a sorba illeszkedik a Pantone FHI Paper Traveler is. Mindaz a 2625 szín, amelyre a divattól a lakberendezésig, a kozmetikumoktól a játékkiegészítőkig terjedő piacok megszólításához szüksége van, egy kényelmes, stílusos formátumban érhető, amelyet bárhová magával vihet. 

Bármilyen projektről vagy tervezési szakterületről legyen is szó, a Pantone rendszere tökéletes partner, olyan inspirációt és színpontosságot biztosít, amelyet sehol máshol nem talál. Az ipari formatervezők is sok szeretnivalót találnak majd ebben az újdonságban, amely a Pantone egyedi termékek galériáját gyarapítja.

 

 

Bemutatkozik a Paper Traveler

Az új notesz formátumú Pantone FHI Paper Traveler szuperkényelmes, modern harmonika formátumban, árnyalatcsaládok szerint rendszerezve mutatja be a színeket.  2625 Pantone FHI színt jelenít meg, exkluzív színchippel a 2022-es év Pantone színei közül. Minden oldal 70 színt tartalmaz 1 oldalon, 0,7" x 0,6" méretű TPG chipekkel, nem optikailag fényesített papírra rögzítve.

A többféle hordozóanyaggal dolgozó tervezőknek mostantól van egy saját eszközük, amely alapvető színreferenciát biztosít, és útközben is tökéletesen használható. A harmonika stílusú, kihajtható oldalakkal és a kényelmes színizolátor eszközünkkel a Pantone FHI Paper Traveler lehetővé teszi, hogy az FHI színeket magával vigye a tervezési megbeszélésekre, történjen az akár egy gyárban, egy üzletben, tervezőstúdióban vagy online!

A terméktervezők biztosak lehetnek abban, hogy a TPG színchipek pontos színt képviselnek minden olyan kemény felületen, amely színnel van bevonva.

Így a Lombrello színes fából készült székeinek, a Trilla Nails akril körömkészleteinek vagy az NFT kézműves termékek tervezői akármilyen felületet is választanak ki, biztosak lehetnek benne, hogy a színek pontosak lesznek.

(Pantone)

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram