Rendeljen még az áremelkedés előtt


Az Adobe májustól megemeli árait!


Adobe aremeles_slider.png

 

Az Adobe 2018 óta nem emelt árakat, mostanra azonban számos új funkció, fejlesztés és kiegészítő szolgáltatás került a Creative Cloud csomagba.

Ebből adódóan - információnk szerint - az Adobe májustól árakat fog emelni. Az április 29-e utáni rendelésekre devizában történő 5-6 %-os áremelkedés várható. 

Az áremelkedés az oktatási licenceken kívül minden előfizetéses termékre vonatkozik, továbbá 20%-os áremelkedés lesz az örökös licencekre vonatkozóan.

Amennyiben április 29-e előtt 3 éves elköteleződést vállal (VIP Select 3 year commit), az esetben az elkövetkezendő 3 évben a jelenlegi áremelkedés előtti áron fog tudni vásárolni. A kedvezmény a bővítések, megújítások és az új licencek vásárlására is vonatkozik.

Az elköteleződés választásával a licencek vásárlása változatlanul éves díjfizetési gyakoriság mellett történik, azaz nem kell a 3 éves előfizetést előre kifizetni.

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel az info@trans-europe.hu elérhetőségen, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

 

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram