Logótervezési tippek egy profitól!


Egy logó tervezése rendkívül összetett feladat. Amellett, hogy a megrendelő cég arculatához is igazodnia kell, fontos, hogy egyszerű, könnyen felismerhető, ám mégis összetett és kreatív legyen. Most Lauren Gonzalez-től, a 4thecreatives tulajdonosától kaphatunk szuper tanácsokat egy logó megalkotásához.


4thecreatives_lead.jpg

 

Lauren Gonzalez, a 4thecreatives tulajdonosa, több mint 11 éve grafikus, fiatal kora óta alkot, számtalan művészeti ágban kipróbálta már magát. Az animáció/illusztráció szak elvégzése után áttért a grafikai tervezésre, és karrierje indulása óta lelkes Wacom-használó.

Miután 6 évig tervezőként, majd kreatív igazgatóként dolgozott, saját céget alapított. Miután az első hat hónapban számtalan nehézségen átküzdötte magát vállalkozása építése közben, rájött, hogy számtalan szabadúszó tervező küzd ugyanezekkel a problémákkal. Ez inspirálta, hogy létrehozza oktatási vállalkozását 4 The Creatives néven, azzal az elsődleges küldetéssel, hogy segítse a kreatív szakmában dolgozókat. Megalkotott egy olyan ütemtervet, melyben számtalan tanáccsal és oktató videóval látja el sorstársait. 

Legutóbbi videójában Lauren végigvezet minket egy logó megtervezésének teljes folyamatán az elejétől a végéig. Ezáltal bepillantást enged egy profi grafikus munkafolyamatába.

Lauren azt is elárulta, hogy az alkotáshoz Wacom Intuos Pro-t és Adobe Illustratort használ.

 

{"preview_thumbnail":"/wp-content/uploads/2022/migra/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/5aTFi39c55w.jpg?itok=Ij4IWvEq","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=5aTFi39c55w","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":1},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó, autoplaying)."]}

 

Ha hasznosnak találtad a videót, ide kattintva ismerheted meg Lauren további tanácsait.

 

(Wacom Blog)

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram