Corel VideoStudio Ultimate 2022


A fejlett szerkesztőeszközök és prémium effektek könyvtárával a felhasználók túlléphetnek az alapvető videószerkesztésen, és mozi minőségű eredményeket érhetnek el.


 

A Corel bemutatta a VideoStudio Ultimate 2022-t, a megfizethető és kezdőbarát videószerkesztő megoldásának legújabb verzióját. A hobbisták számára tervezett VideoStudio® olyan új kreatív lehetőségeket kínál, mint az Arc Effects, animált AR matricák, Camera Movements átmenetek és még sok más, így még könnyebbé válik a szórakoztató, mozis minőségű filmek készítése. A VideoStudio Ultimate 2022 olyan funkciókkal és szűrőkkel van ellátva, amelyekkel minden videó egyedivé tehető, így az ügyfelek fokozhatják kreativitásukat, egyszerűsíthetik munkafolyamataikat, és olyan videókat készíthetnek, amelyeket büszkén megoszthatnak.

 

A VideoStudio Ultimate 2022 újdonságai részletesebben:

Archatások: Egyszerű vezérlőkkel gyorsan világosíthatja vagy kisimíthatja a bőrt, és az arc szélességét, sőt a szem méretét is beállíthatja az arcvonások finomhangolásához. A szerkesztőeszközök lehetővé teszik a felhasználók számára a részletek módosítását és szintezését a kívánt hatástól függően.

GIF-készítő: Fedezze fel az újonnan hozzáadott GIF Creator-t, amellyel egy videó egy részét rögzítheti, és rövid, ismétlődő klippé alakíthatja át. Könnyedén exportálhatja a VideoStudio-ban létrehozott GIF-eket, és gyorsan megoszthatja őket e-mailben vagy a közösségi médiában.

Animált AR matricák: Azonnali szórakozást és személyiséget adhatsz az AR matricákkal. Maszkold el az arcokat animált matricákkal, amelyek felismerik és leképezik az arcvonásokat, hogy elrejtsék a tökéletlenségeket, vagy adj hozzá karakteres füleket, feltűnő szemeket és még sok mást, hogy játékos pillanatokat teremts.

Kameramozgás átmenetek: Kísérletezz az új Camera Movements átmenetekkel, amelyek motion blur-t tartalmaznak. Utánozd a filmek átmeneteit, készíts olyan átmeneteket, amelyek összefűzik a jeleneteket, legyenek ezek természetesek vagy drámaiak

Beszédből szöveggé konvertálás: Spórolj időt a feliratok manuális elkészítésével a videóban lévő beszéd automatikus szöveggé konvertálásával. A rögzített feliratok szerkesztése, exportálása és importálása a kívánt platformra mostantól minden eddiginél egyszerűbbé teszi a VideoStudio-ban az online megosztásra szánt tartalmak előállítását.

Nem lineáris keyframing változó sebességgel: Használd ki a nem lineáris kulcsolást a videó sebességének egyszerű és intuitív beállításához. Használjon előre beállított sebességsablonokat, és kísérletezzen bizonyos jelenetekkel, vagy ments el egyéni sebesség-előbeállításokat a jövőbeli projektek gyorsabb ütemezéséhez.

Arcindexálás: Egyszerűsítsd a szerkesztési folyamatot az új Face Indexing funkcióval. A videót arcfelismeréssel elemző Face Indexing automatikusan azonosítja és kivonja a konkrét személyeket tartalmazó jeleneteket, így időt takaríthatsz meg a videótartalom kézi keresésével a gyors módosítások elvégzéséhez.

Új formátumok támogatása és ProRes Smart Proxy: A VideoStudio széles körű fájlformátum-támogatása mostantól a HEVC MOV, a PCM 5.1CH hang és a GIF fájlok támogatását is magában foglalja. Ráadásul az új ProRes Smart Proxy kisebb fájlokat hoz létre a felhasználók számára a szerkesztéshez, így lemezterületet takarít meg, és javítja a teljesítményt anélkül, hogy a végső videó minősége romlana.

Hanghullámforma-szerkesztés: A továbbfejlesztett audio hullámforma-szerkesztés mostantól felhasználóbarátabb felületen történik, amely megkönnyíti a magas és alacsony frekvenciájú hanghullámok megjelenítését, valamint megjelent a Music tab, amely gyors hozzáférést biztosít a hanggal kapcsolatos összes további eszközhöz.

Médiatár és LUT-profilok: Használja ki az intuitív címkéző eszközöket, amelyek több kulcsszó alapján rendszerezik a médiát, így időt takaríthat meg a médiatárban való keresgéléssel. Emellett felfedezheti a népszerű LUT-profilokat a videók színeinek testreszabásához, és a gyorsabb hozzáférés érdekében kategorizálhatja vagy átnevezheti őket.

A VideoStudio Ultimate 2022 a VideoStudio termékcsalád része, amely a VideoStudio Pro-t is magában foglalja. További információkért látogass el erre az összehasonlító táblázatra.

 

Árak és elérhetőség

A Corel VideoStudio Ultimate 2022 angol, holland, francia, német, olasz, japán, francia, japán, egyszerűsített és hagyományos kínai nyelven érhető el. A javasolt kiskereskedelmi ár (SRP) 99,99 $ (USD/CAN)/ 89,99 EUR/ 89,99 £, frissítési kedvezményekkel. A GBP és EUR árak tartalmazzák az ÁFA-t.

(Corel)

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram