[WEBINÁR] – A Photoshop alapjai kezdőknek


Legújabb webinár sorozatunk olyanoknak szól, akik kis túlzással életükben még soha nem nyitották meg a Photoshopot, de szeretnék megvalósítani kreatív ötleteiket.


webinar_slider.png

 

Ki ne hallotta volna már, hogy „ez biztosan csak Photoshop”, vagy „hát egy ilyet Photoshoppal 5 perc alatt meg lehet oldani”. A Photoshop minden bizonnyal az Adobe legismertebb szoftvere. Olyanok is ismerik, akik soha életükben nem használták, sőt semmilyen módon nem találkoztak se digitális, se hagyományos grafikák készítésével.

Legújabb videónkban Olejnyik Attila kollegánk azoknak szeretne egy kis segítséget nyújtani, akik teljesen kezdők a szoftver használatában, ám szeretnék kreativitásukat kibontakoztatni és érdekes ötleteiket megvalósítani.

Íme a legújabb webinárunk, melyben az abszolút kezdők számára hasznos tanácsokat gyűjtöttük össze:

 

 

Ha úgy érzed, hogy érdekelnek a kreatív szoftverek, akkor mindenképpen csekkold YouTube-csatornánkat, ahol a világ vezető kreatív szoftvereinek funkcióit boncolgatjuk videóinkban!

Jó tanulást kíván a szoftver.hu csapata!

 

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram