Pörgős január a Maxonnál


Termékfejlesztésekkel és felvásárlás lezárásával indítja a cég az évet.


A Maxon a 2022-es évet több újdonság bevezetésével kezdte, nézzük sorban ezeket.

A Trapcode Suite 17.2 már elérhető

Alig két hónappal a Trapcode Suite 17 legújabb frissítésének kiadása után már elérhető a Trapcode Suite 17.2, amely a Particular plug-in teljesítmény- és Bounce-fizika javításokat, valamint néhány hibajavítást tartalmaz. Ez a frissítés azonnal elérhető a Maxon App-on keresztül.

 

Particular 6.2.0

  • A régebbi projektek migrálásával kapcsolatos néhány elhúzódó probléma javítása.
  • Megoldott probléma az egyéni rendszernevekkel és színekkel, amikor egy előbeállítás lett hozzáadva.
  • Javították a Shadowlets Match Particle Shape-t olyan Sprite-ok esetén, amelyek nem a kamerával szemben állnak.
  • Súrlódás mostantól engedélyezve a Bounce ütközéseknél
  • A teljesítmény javítása, amikor a paraméterek kifejezéseken keresztül vannak összekapcsolva

Form 4.7.0

  • Javított migráció az új Kaleidospace implementációhoz

 

A Sketchfab már támogatja a Cinema 4D R25-t

A frissített Sketchfab Cinema 4D Plugin kompatibilitást kínál a legújabb kiadással, és bevezeti a Sketchfab for Teams támogatását.

A Sketchfab, a 3D, VR és AR tartalmak közzétételére és megosztására szolgáló népszerű platform nemrég frissítette Cinema 4D pluginját, hogy támogassa a Cinema 4D R25 és S24 programokat. A plugin segítségével a felhasználók több mint 740 000 ingyenes Sketchfab modellt és bármelyik megvásárolt modelljüket közvetlenül a Cinema 4D-be importálhatják. A frissített plugin mostantól lehetővé teszi a Cinema 4D R25 és S24 felhasználók számára, hogy 3D objektumokat és animációkat töltsenek fel közvetlenül a Cinema 4D-ből a Sketchfab platformra.

 

A frissítéssel a Sketchfab for Teams is támogatottá válik, amely egy olyan platform, amelyen a munkatársak könnyedén megoszthatják, kezelhetik és együttműködhetnek a 3D-s eszközökön.

A Sketchfab for Cinema 4D 1.5.0 azonnal elérhető a Sketchfab Github oldaláról.

 

Végezetül: A ZBrush mostantól hivatalosan is a Maxon család tagja!

A Maxon bejelentette, hogy a Pixologic, az Oscar-díjas ZBrush szobrász- és festőszoftver összes eszközének megvásárlásához szükséges pénzügyi és szabályozási követelmény teljesült. A teljes ZBrush csapat már csatlakozott a Maxonhoz, így több évtizedes 3D iparági tapasztalattal bővült a cég. A lépéssel az ideális irányba fejlődéik a Maxon termékcsaládja, és szilárdan pozícionálja a vállalatot, mint az iparág vezetőjét, amely kiváló kreatív eszközöket biztosít a digitális művészek számára a 16 milliárd eurós 3D animációs iparág számára.

A ZBrush folyamatos fejlesztésében a felvásárlás után sem várható fennakadás. Mindazonáltal a Maxon fejlesztőcsapatával való együttműködés, a Maxon egyéb technológiáihoz való hozzáférés és a lehetséges integrációk várhatóan nagyobb innovációt és kibővített képességeket hoznak a ZBrush és a teljes Maxon termékcsalád számára. Emellett a ZBrush csapatának bevonása nagyobb marketing, képzési és támogatási erőforrásokat biztosít.

"Izgatottan várjuk a Maxon csapatával való együttműködés kezdetét" - mondta Ofer Alon, a Pixologic alapítója és vizionáriusa. "A szinergiáink tagadhatatlanok - mindkét vállalatnak nagy hagyománya van a kiemelkedő termékek, az innováció és a kreatív közösség szenvedélyének kiszolgálásban."

"Izgatottan várom, hogy ez a szövetség hogyan fogja befolyásolni, fejleszteni és gazdagítani a teljes termékkínálatunkat" - nyilatkozta David McGavran, a Maxon vezérigazgatója. "Nemcsak a kreatív munkafolyamatok átalakítására tartjuk szemünket; arra törekszünk, hogy forradalmasítsuk az iparágat."

(Maxon)

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram