Vedubox Premium

Minden, ami az online képzésekhez és a távmunkához kell

ÁTTEKINTÉS

Az online oktatáshoz és távmunkához szükséges összes eszköz és funkció megtalálható a Vedubox Premium csomagon belül.

Vedubox Live

 

Vedubox LMS

 

Vedubox Exam

 

A Vedubox Live minden szükséges funkcióval rendelkezik az online megbeszélésekhez és webináriumokhoz. A Vedubox LMS egyszerre kínál képzési és tartalomkezelési funkciókat, melyekkel hatékonyabbá tehetjük az online oktatást. A Vedubox Exam segítségével egy adatbázist hozhatunk létre különböző formátumú kérdésekkel, és online vizsgákat rendezhetünk.

 

 

Felhasználókezelés

A Vedubox Premium segítségével tetszőleges számú csoportot hozhatunk létre a felhasználók kategorizálásával. Aktiváljunk különböző funkciókat az oktatók, a felhasználók, a szülők és a menedzserek számára. Könnyedén oszthatjuk meg az oktatási tartalmakat a megfelelő felhasználókkal és csoportokkal.

Tartalomkezelés

Ha engedélyezni szeretnénk a Vedubox Premium segítségével elvégzett online foglalkozások és képzések visszajátszását, automatikusan elmenthetjük azokat a Rewatch (Visszanézés) szakaszba. Adjunk különböző formátumú forrásokat a felhőalapú könyvtárhoz, és segítsük a felhasználókat abban, hogy több információhoz férhessenek hozzá.

Folyamatkezelés

Használjunk egyetlen platformot az online értekezletek, online képzések és webináriumok szervezéséhez. Könnyen megszervezhetjük a képzéseket a dinamikus képzési naptárral. Küldjünk e-mail és SMS értesítéseket a felhasználóknak az élő tanfolyamokról, és kövessük nyomon a jelenlétet a jelenléti jelentéssel.

Jelentések és elemzések

Kövessük a felhasználók előrehaladását részletes képzési jelentésekkel a képzés teljes időtartama alatt. Könnyedén nyomon követhetjük az élő eseményeken való részvételt és azt, hogy mennyire aktívan használják a rendszerben lévő erőforrásokat.

Mobil kompatibilitás

A Vedubox Premium asztali és mobil eszközökről is elérhető. Így a résztvevők akkor is részt vehetnek a képzéseken és megbeszéléseken, amikor nem használják a számítógépüket. Könnyedén használhatják a rendszerben elérhetővé tett egyéb funkciókat is.

Rendszerintegrációk

A Vedubox kiválóan képes együttműködni a világ vezető technológiáival, különösen a Zoom, a Vimeo és a Microsoft Teams programokkal. A Vedubox Premium online képzési funkcióival egészíthetjük ki a Zoom és az MS Teams használatát. E-maileket és SMS értesítéseket küldhetünk a felhasználóknak az aktuális képzésekről.

 

1

 


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
FUNKCIÓK

Élő képzések A Vedubox Premium online képzési funkciókkal erősíti a Zoomot és a MS Teams-t. Emellett lehetővé teszi élő képzések megszervezését is. Automatikusan elmenthetjük az élő képzést a rendszerbe, hogy a résztvevők bármikor megismételhessék azt.

Interaktív technológiák A Vedubox Premium segítségével egyetlen platformon keresztül férhetünk hozzá az interaktív tanulási technológiákhoz. Adjunk kérdéseket az interaktív videókhoz, vagy használjunk interaktív táblát az élő képzésekhez.

Játékos megoldások A játékos technika alkalmazásához az online képzésben lehetővé tehetjük, hogy a felhasználók bizonyos feladatokkal pontokat szerezzenek. Növeljük a képzésben való aktív részvételt azzal, hogy a képzésben való előrehaladást növekvő pontokkal jutalmazzuk.

Interakció Tegyük interaktívabbá az értekezleteket és a képzéseket az Élő felmérés modulokkal. Adjunk kérdéseket az interaktív videókhoz videós képzés esetén, vagy fokozzuk az elkötelezettséget az élő képzésben egy interaktív okostáblával.

Online vizsga és teszt A Vedubox LMS-be integrálható egy fejlett online vizsga és teszt modul. A vizsgákon különböző formátumú dokumentumokat és különböző kérdéstípusokat használhatunk. Emellett ezek a vizsgák felügyelet mellett is megtarthatók. Ráadásul a vizsgaeredmények automatikusan jelentésre kerülnek.

Online tanúsítvány Tanúsítványok adása növeli azon felhasználóinak motivációját, akik teljesítették a meghatározott tananyagokat, vagy akik az online vizsgákon különleges sikereket értek el.

 

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram