Vedubox LMS

Online képzések és tartalomkezelés egyben

ÁTTEKINTÉS

A Vedubox LMS egyesíti a képzésmenedzsment és a tartalomkezelési funkciókat, hogy hatékonyabbá tegye az online tanulást.

Felhasználókezelés

Kategorizálhatjuk a Vedubox LMS felhasználóit és létrehozhatunk résztvevői csoportokat. Különböző funkciókkal láthatjuk el az oktatókat, a felhasználókat és a menedzsereket. Osszuk meg  az oktatási tartalmakat csak a releváns felhasználókkal.

Tartalomkezelés

Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző formátumú forrásokhoz férjenek hozzá a felhőalapú online könyvtár segítségével. Osszuk meg  a felhasználókkal a dokumentumokat egyetlen rendszeren keresztül különböző formátumokban, például interaktív videóként, PDF-ben, MS Wordben, Scormban, videóként, HTML-ben és az újra megtekinthető, rögzített élő képzésben.

 

1

 

Folyamatkezelés

Szervezzük meg könnyedén a képzéseket a dinamikus élő képzési naptárral. Hozzunk létre élő képzést a naptárképernyővel, engedjük meg, hogy a közönség közvetlenül regisztrálhasson az eseményekre, és vegyük fel automatikusan a jelenléti íveket. Ne pazaroljunk felesleges időt a résztvevők regisztrációjára és meghívására.

Jelentések és elemzések

Kövessük a felhasználók előrehaladását részletes képzési jelentésekkel a tanulási folyamat során. Könnyedén nyomon követhetjük az élő eseményeken való részvételt és azt, hogy mennyire aktívan használják a rendszerben lévő erőforrásokat. Automatikusan jelentéseket és elemzéseket készíthetünk a részvételről.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
FUNKCIÓK

Élő képzés A Vedubox LMS online Élő képzés moduljához használhatjuk a Zoom vagy az MS Teams infrastruktúrákat. Ezután gazdagítsuk a Zoom vagy az MS Teams online képzéseket a Vedubox fejlett funkcióival az élő képzések során, amelyeket a rendszeren belül végezhetünk el.

Tanulási útvonal Az azonnali tanulást támogató Tanulási útvonal létrehozása a rendszerben növeli a felhasználók képzésének hatékonyságát, és támogatja őket abban, hogy egy adott témára specializálódjanak.

Visszajátszás Az online ülések és képzések automatikus mentése a Replay részben vagy a képzésen belül lehetővé teszi az visszajátszást. Így megkönnyíthetjük az önmegtartó tanulást és a tudás megerősítését.

Online vizsga és teszt A Vedubox LMS-be integrálható egy fejlett online vizsga és teszt modul. A vizsgákon különböző formátumú dokumentumokat és különböző kérdéstípusokat használhatunk. Emellett ezek a vizsgák felügyelet mellett is megtarthatók. Ráadásul a vizsgaeredmények automatikusan jelentésre kerülnek.

 

2

 

Interaktív technológiák Adjunk ki házi feladatokat a Vedubox LMS interaktív tanulási technológiáival, és segítsük a felhasználókat, hogy bármilyen eszközről elvégezhessék a konkrét feladatokat. Mellékeljünk kérdéseket az interaktív videókhoz, vagy használjuk az interaktív táblát az élő oktatáshoz.

Visszajelzés és szocializáció Növeljük az interakciók számát! Kérdezz-felelekkel és képzés közbeni felmérések segítségével visszajelzéseket kaphatunk a felhasználóktól. Segítsünk nekik aktívabban részt venni a folyamatban az élő képzéssel, a Chat funkcióval és a személyes találkozókkal. Ösztönözzük a képzésben résztvevőket a közös munkára munkacsoportok létrehozásával.

Játékos megoldások A játékos technika alkalmazásához az online képzésben lehetővé tehetjük, hogy a felhasználók bizonyos feladatokkal pontokat szerezzenek. Növeljük a képzésben való aktív részvételt azzal, hogy a képzésben való előrehaladást növekvő pontokkal jutalmazzuk.

Online tanúsítvány Tanúsítványok adása növeli azon felhasználóinak motivációját, akik teljesítették a meghatározott tananyagokat, vagy akik az online vizsgákon különleges sikereket értek el.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram