Vedubox Exam

Megbízható és biztonságos online vizsgáztatás

ÁTTEKINTÉS

Az online vizsgák hatékonyabbak és biztonságosabbak a Vedubox Exam segítségével.  A Vedubox Exam biztonságos online vizsgaszervezést biztosít a különböző formátumú kérdések és interaktív technológiák kombinálásával.

Kérdéskészlet

Hozzunk létre kérdéskészleteket az online vizsgák és tesztek megszervezéséhez, és hozzunk létre egyedi kérdésbankokat a kérdések kategóriákba rendezésével. A kérdések különböző formátumúak lehetnek, például feleletválasztós, nyílt végű, igaz-hamis, párosítós.

Különböző vizsgaformátumok

A különböző formátumú kérdések mellett különböző formátumokkal is gazdagíthatjuk a vizsgáka. Készítsünk vizsgákat optikai olvasóval PDF-ből. Használjuk ki az interaktív videofunkció előnyeit a videóhoz hozzáadott kérdések segítségével a magasabb szintű interaktív vizsgákhoz.

Jelentéstétel és kezelés

A felhasználókhoz különböző szerepköröket rendelhetünk, mint például oktató, menedzser ,stb. Jelentést készíthetünk és elemezhetjük a beiratkozott hallgatók napi és havi jelenlétét és a jelentkezések számát.

Értékelés és értékelés

Értékeljük a vizsgákat azonnal és automatikusan, időveszteség nélkül, részletes vizsgajelentésekkel. Kövessük nyomon a felhasználók előrehaladását és osszuk meg azokat a rendszeren keresztül.

Vizsgabiztonság

A Vedubox Exam különböző lehetőségeket kínál az online vizsgák biztonságos létrehozásához. Például létrehozhatunk vizsgákat a rendszerben elérhető optikai olvasókkal is. Továbbá a felügyelő részvételének bevonásával nagyobb biztonsággal szervezhetjük meg a vizsgákat.

 

1

 


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
FUNKCIÓK

Aszinkron vizsga Rendeljük ki a felhasználókat a vizsgákhoz, és kérjük meg őket, hogy egy bizonyos időn belül tegyék le a vizsgát. Ezzel lehetővé tehetjük a résztvevők számára, hogy a vizsgát a számukra megfelelő időpontban teljesítsék.

Szinkron vizsga Létrehozhatunk olyan online vizsgákat, amelyek tetszőleges számú felhasználó számára egyszerre kezdődnek és végződnek, így minden résztvevő egyszerre teljesítheti a tesztet.

Véletlenszerű funkció Változtassuk meg a kérdések és válaszlehetőségek sorrendjét minden egyes felhasználó számára a vizsgákon.

Mobil kompatibilitás A Vedubox Exam nemcsak asztali eszközökről, hanem mobiltelefonokról és táblagépekről is elérhető.

 

2

 

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram