Vedubox Live

Találkozók és tréningek digitalizálása

ÁTTEKINTÉS

A Vedubox Live minden szükséges funkcióval rendelkezik az online megbeszélések és webináriumok lebonyolításához. Egyszerűsíti a folyamatok kezelését, és interaktívabbá teszi a megbeszéléseket a Live Survey, az Event Management és a Reporting modulokkal.

Folyamatkezelés

Egyszerűen megszervezhetjük a képzéseinket a dinamikus és élő képzési naptárral. Hozzunk létre élő eseményeket a naptár képernyő segítségével, biztosítsuk a közvetlen felvételt az eseményekhez, és vegyünk fel résztvevőket, akár automatikusan is.

Könnyű részvétel

Ha a Vedubox Live-ot használjuk, nem kell manuálisan linket küldenie a részvételhez. A részvételi linket automatikusan megoszthatjuk a regisztrált tagokkal, vagy a felhasználók a rendszerbe integrált naptárban található linkre kattintva csatlakozhatnak az üléshez.

 

1

 

Testreszabható rendszer

Adjuk hozzá a Vedubox Live-hoz a megbeszélésekhez szükséges videógyűlés és webinárium funkciókat. Kombinálja a Vedubox Live és a Vedubox Exam lehetőségeit az online vizsgák lebonyolításához.

Rendszerintegrációk

A Vedubox képes az együttműködésre a világ piacvezető termékeivel, különösen a Zoommal, a Vimeo-val és a Microsoft Teams-szel. A Vedubox Live online képzési funkciókkal egészíti ki a Zoom és az MS Teams szolgáltatásait. E-mail és SMS értesítéseket küldhetünk a felhasználóknak az élő képzésekről.

 

2

 

Mobil kompatibilitás

A Vedubox Live több különböző eszközön is elérhető. Így még ha a résztvevői nem is használnak számítógépet, akkor is részt vehetnek a képzésen és könnyen hozzáférhetnek más funkciókhoz a minőség feláldozása nélkül.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
FUNKCIÓK

Élő képzés A Vedubox Live segítségével a Zoom vagy az MS Teams infrastruktúra használatával élő képzéseket indíthatunk a rendszeren belül. A Zoom integrálva van a Vedubox Live-ba, és használatához nincs szükség további beruházásokra

Újrajátszás Az online ülések és képzések automatikus mentése a Replay részben vagy a képzésen belül történik, lehetővé téve az újrajátszást. Így megkönnyítjük az önálló tanulást és a tudás megerősítését.

Online vizsga és teszt A Vedubox Live-ba integrált fejlett online vizsga- és tesztmodulok segítségével biztonságosan vizsgázathatunk egy felügyelő jelenlétében. Használjunk különböző dokumentumformátumokat és kérdéstípusokat a vizsgák elkészítéséhez. Automatikusan jelentések a vizsgaeredményekről.

Jelentéstétel és elemzés Könnyedén nyomon követhetjük az élő eseményeken való részvételt és azt, hogy mennyire aktívan használják a rendszerben lévő erőforrásokat. Készítsünk  automatikus elemzéseket a részvételről.

Interakció Tegyük interaktívabbá az értekezleteket és a képzéseket az Élő felmérés modulokkal. Adjunk kérdéseket az interaktív videókhoz videós képzés esetén, vagy fokozzuk az elkötelezettséget az élő képzésben egy interaktív okostáblával.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram