Megjelent a Snagit 2022


A Snagit már több mint 30 éve piacvezető képernyőfelvevő szoftver. Legújabb verziója új funkciókat tartalmaz a távoli és hibrid munkakörnyezetek támogatása érdekében.


A TechSmith Corporation, a képernyőfelvételi és videószerkesztő eszközök piacvezetője, kiadta a Snagit 2022-es verzióját, amely olyan funkciókat kínál, amelyekkel egy csapat különböző helyeken lévő tagjai könnyedén kommunikálhatnak egymással.

 

 

A Snagit 2022 továbbfejlesztett "kép a képben" felvételt kínál, amely segíti a távoli kapcsolattartást, valamint lehetőséget biztosít a Snagit könyvtárban lévő tartalmak különböző felhőszolgáltatókon való tárolására. A Snagit 2022 felhasználói különböző eszközökről is hozzáférhetnek meglévő felvételeikhez és Snagit-projektjeikhez, hogy újra felhasználhassák és átdolgozhassák a meglévő tartalmakat, legyenek épp bárhol.

Az új verzió emellett jobban összehangolja a Snagit funkcióit és jellemzőit a Mac és Windows operációs rendszereken, így a Snagit könnyebben használható a különböző eszközökön és operációs rendszereken. Ezen felül az átdolgozott bevezetési tippek szintén megkönnyítik a szoftver használatát a kezdők számára.

 

{"preview_thumbnail":"/wp-content/uploads/2022/migra/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/RDW0a4vRrFE.jpg?itok=TMcmO_wR","video_url":"https://youtu.be/RDW0a4vRrFE ","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}

 

 

A Snagit 2022 új funkciói:

"Kép a képben" felvétel:

A Snagit 2022 "kép a képben" funkciójával a felhasználók mostantól egyszerre rögzíthetik a képernyő és a webkamera képét, hanggal együtt. A webkamera ablakának mérete és pozíciója a felvétel során könnyedén mozgatható a képernyőn, megjeleníthető vagy elrejthető.

Felhőkönyvtár:

A felhasználók mostantól a több felhőszolgáltatás valamelyikében tárolhatják a mentéseiket, így azok több eszközről is könnyen elérhetővé válnak. A támogatott felhőszolgáltatások közé tartozik a Dropbox, a Google Drive, a OneDrive és a Box.

Platformokon átívelő fájlformátum:

Az új .snagx fájlformátum felváltja a történelmi platform-specifikus .snag (Windows) és .snagproj (Mac) formátumokat. A .snagx formátum platformokon átívelő módon kompatibilis, így a Windows és Mac számítógépeket használó egyének és csapatok ugyanúgy megnyithatják, szerkeszthetik és megoszthatják ezeket a fájlokat.

Platformokon átívelő jelölési konzisztencia:

A megjegyzéskészítő eszközök mindkét platformon mostantól azonos kialakítással és funkciókkal rendelkeznek, beleértve a multi-tail szövegdobozokat, a T-stílusú nyílfejeket vagy a háttér átlátszóságát, a kezdő- és végnyíl méretét, a jobb árnyékvezérlést (árnyékeltolódás, elmosódás, átlátszatlanság és szín), valamint az objektumok csoportosításának lehetőségét.

 

"A mai munka világában, ahol a kollégák már nem feltétlenül tudnak szemtől szembe személyesen segíteni egymásnak, a nagy teljesítményű képek, grafikák és képernyőképek segíthetnek az összetett tartalmak egyértelmű kommunikációjában" - nyilatkozta Wendy Hamilton, a TechSmith vezérigazgatója.

"Ennek érdekében egyszerűsítettük a Snagit munkafolyamatait, különösen a felhőalapú integrációt, valamint optimalizáltuk a videofunkciókat és a platformok közötti felhasználási lehetőségeket. Ennek eredményeképpen a felhasználók mostantól teljesen rugalmasan dolgozhatnak, és bárhol használhatják a Snagitet a fájljaik eléréséhez, függetlenül attól, hogy az irodai PC-n dolgoznak, vagy otthon ülnek a laptopjukkal."

 

(Techsmith)

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram