A Pantone bővíti digitális színmenedzsment platformját


A Pantone kibővíti a Pantone Connect digitális színplatformot, hogy még hatékonyabbá és rugalmasabbá tegye az új hibrid munkakörnyezetet.


A Pantone, bejelentette a Pantone Connect legújabb verzióját, egy digitális platformot a tervezők számára, amely egyszerűsíti a színdöntés-előkészítést és a kommunikációt. 

A platform, amely hozzáférést biztosít a felhőben elérhető mind a 15 000 Pantone színhez, olyan új funkciókkal bővült, amelyek egy komplett eszközzel lehetőséget biztosítanak a tervezők számára világszerte digitális mood-board-ok, paletták létrehozására, valamint élő, globális együttműködést tesz lehetővé a csapatok, ügyfelek és partnerek között a tervezési munkafolyamat során.

 

 

A Pantone Connect platform, amelyet először 2020 áprilisában, majd 2020 júniusában a Pantone Color Match Carddal indítottak útjára, a tervezők gyorsan változó igényeihez igazodva fejlődött; kifejezetten a világjárvány miatt a fizikai és a digitális világot soha nem látott módon egybeolvasztó új kreatív és munkakörnyezethez való alkalmazkodás érdekében. A Pantone szorosan együttműködött az iparágak tervezőivel, hogy megértse a tervezők új munkafolyamatának árnyalatait, és a terméket úgy frissítette, hogy a lehető legjobban megfeleljen az igényeiknek. Ennek eredményeképpen a Pantone racionalizálta a platformot, hogy egy “minden-egyben” digitális eszközzé váljon, ahol a tervezők könnyedén integrálhatják a színeket a teljes tervezési folyamat során, az elejétől a végéig. A platform elérhető az Adobe Extension Marketplace-en az Adobe Creative Cloud szoftverben, az App Store-ban (iOS) és a Google Play-ben (Android) az okostelefonokhoz, valamint webes alkalmazásként a böngészőben.

"A Pantone terméktervezési folyamata nagyon személyes. Szeretjük a tervezőközösséggel együtt felhúzni a kesztyűt, hogy jobban megérthessük, hogyan segíthetik eszközeink az inspirációtól az alkotásig tartó folyamatukat" - mondta Jung Sin, a Pantone digitális termékmenedzsmentért felelős globális igazgatója. "A Pantone Connect legújabb iterációjával úgy gondoljuk, hogy egy olyan egyedi eszközt hoztunk létre, amely a tervezők természetes munkamódszeréhez fejlődött, és izgatottan várjuk, hogy eszközeinket továbbra is ehhez igazítsuk és frissítsük."

 

A Pantone Connect új funkciói a következők:

  • Mood-board funkció: Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy digitális fotókat töltsenek fel a platformra az inspirációról, és automatikusan összevessék azt a legközelebbi Pantone színegyenértékkel.
  • Paletta létrehozása: Lehetővé teszi a tervezők számára a paletták biztonságos létrehozását és tárolását, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy lássák, hogyan érzékelik a palettákat a gyakori színvaksággal élők, valamint hogyan fognak a paletták a kontraszt érdekében világos és sötét háttérrű környezetben mutatkozni.
  • Kollaborációs eszközök: Lehetővé teszi a tervezők számára, hogy megosszák a palettainformációkat a tervezési munkafolyamatban részt vevő személyekkel, és együtt dolgozzanak a csapatokkal, ügyfelekkel, nyomdákkal és márkákkal a közös vízió és a végleges színkonszenzus elérése érdekében.

Ez a legújabb bejelentés a vállalat folyamatos stratégiájára épül, amely a termékek és kínálat diverzifikálására irányul, hogy a fogyasztók digitális szokásait összekapcsolja a fizikai világgal való kapcsolat igényével. A Pantone e stratégia jövőbe való átvezetése érdekében a digitális tervezés veteránját, Elley Chenget választotta a Pantone új vezérigazgatójának. Elley több mint 20 éves stratégiai, operatív és pénzügyi tapasztalattal érkezik a Pantone-hoz technológiai és digitális médiavállalatoknál. A Shutterstocktól érkezett, ahol a vállalat e-kereskedelmi csatornájáért volt felelős, de közel hét évig az Adobe és a Shutterstock vállalatfejlesztési és stratégiai partnerségi szerepkörében is dolgozott.

"Ma minden eddiginél jobban támaszkodunk a digitális kommunikációra, hogy inspirálódjunk és együttműködjünk egymással. Ügyfeleink és rajongóink jobb kiszolgálása érdekében a digitális szolgáltatások portfóliójának bővítésére összpontosítunk, hogy jobban támogassuk a tervezőket a mindennapi útjukon, a közösségi médiából való inspirációszerzéstől a munkájuk pontos fizikai reprodukciójának biztosításáig" - mondta Elley Cheng, a Pantone alelnöke és ügyvezetője. "A Pantone Connect a legújabb termék, amely jól példázza ezt a fókuszt, és rendkívül izgatottan várom, hogy a csapattal együtt dolgozhassunk a digitális jövő felé."

(Pantone)

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram