Nemzetközi szakmai elismeréssel jutalmazták a Richter Gedeon hazai fejlesztésű Intranet Portálját


Nemzetközi díjat nyert a Richter Gedeon Nyrt. Intranet Platformja - a Sitecore Experience Awards 2021 különdíjjal jutalmazta az ALLWIN Informatika által fejlesztett portált a “Best Digital Experience Transformation” kategóriában. A cégóriás informatikai partnere a budapesti székhelyű ALLWIN Informatika Kft., a Sitecore legnagyobb Magyarországi képviselője.


Az elmúlt másfél évben a vállalatok szempontjából jelentősen felértékelődött a gyors, pontos és hatékony kommunikáció munkatársaikkal. Az otthoni vagy hibrid munkavégzés számos előnye mellett a munkaadóknak nem csak a produktivitás fenntartására, de arra is fel kell készülniük, hogy a társadalmi érintkezés személyes formájának a lehető legnagyobb részét áthelyezzék az online térbe, és csökkentsék a munkavállalók elszigeteltségből adódó mentális terhelését. A felhasználók számára nyújtott digitális élmény ma már alapvető elvárás a belső kommunikációs és HR folyamatokban is.

Világszerte több mint 140 portál platform közül nyerte el a rangos szakmai kategória díját a Richter Gedeon amely egy intuitív intranet platformot hozott létre  munkatársai számára. Elsődleges céljuk az országokon átívelő vállalati kommunikáció összehangolása, a különböző osztályok közötti kohézió erősítése és ezáltal a hatékonyság növelése volt, amely kiemelten támogatja a munkatársak együttműködését.
A könnyű de biztonságos elérhetőség, megbízhatóság és egyszerű használat mellett az is fontos szempont volt, hogy egy már nagyvállalati környezetben bizonyított, piacvezető technológia kerüljön bevezetésre – ezért döntöttek a Sitecore mellett.

A szintén magyarországi székhellyel és jelentős nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező fejlesztőcéggel, az ALLWIN Informatika Kft.-vel együttműködve azonban sokkal többet hoztak létre, mint egy egyszerű Intranet oldal. Egyes területeken 75%-kal sikerült növelniük a felhasználók aktivitását, például a hozzáadott egyedi funkcióknak köszönhetően – mint például a beépített közösségi média csatornák (üzenőfal, piactér). 

 

RICHTER_Kep.jpg

 

„Gratulálunk a Richter Gedeonnak a különdíjhoz, és örömmel látjuk, hogy digitális transzformációs erőfeszítéseik sikerét egy lapon említhetjük olyan korábbi díjazottakkal, mint például az amerikai Johns Hopkins Medicine. Nem csak szakmai kihívás, de élmény is volt a Richter csapatával együtt dolgozni, mert a kezdetektől kimagasló volt a hozzáállásuk: nem csak egy jól működő portált szerettek volna, de végig a munkatársaik igényeit és felhasználói szokásaikat tartották szem előtt.Ehhez az igényhez igazítottuk hozzá a technológiát. A Sitecore rugalmas platformja pedig kiváló választásnak bizonyult, hogy mindezt lehetővé tette” – mondta el Nagy István, az ALLWIN cégvezetője. 

„A munkavállalói kapcsolódás és a fizikai korlátok ellenére hatékony együtt dolgozás, közös (digitális) élmények szerzése talán sosem volt olyan fontos, mint napjainkban. A Richter Gedeon valóban élen jár a digitális transzformáció adta lehetőségek kiaknázásában, és büszkék vagyunk rá, hogy méltó partnerként tudtuk támogatni őket ennek a megvalósításában”- tette hozzá Nagy István.

Az ALLWIN Informatika Kft.-ről további információkat itt találsz!

 

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram