Elkezdődött a Camtasia - Panopto integráció


A Camtasia 2021 felhasználói mostantól közvetlenül a Panopto könyvtárba exportálhatnak; a TechSmith 2022 elején hasonló exportálási funkciót ad a Snagithez is.


A TechSmith Corporation, a képernyőfelvételi és videószerkesztő eszközök vezető szállítója és a Panopto, a vezető videókezelő rendszer szolgáltatója ma bejelentette, hogy a TechSmith Camtasia felhasználói mostantól közvetlenül a Panopto videótárába is exportálhatják a videókat. Ez egy újabb mérföldkő a többéves stratégiai partnerségben, amelyet még idén év elején jelentettek be a Camtasia Share menüjében megjelenő Panopto exportálási lehetőséggel.

A Camtasia 2021 és a Panopto felhasználói mostantól zökkenőmentesen adhatnak hozzá videókat a Panopto videokezelő rendszerükhöz közvetlenül a Camtasia videószerkesztőből. Az így létrejövő, a videók szerkesztésére és kezelésére szolgáló munkafolyamat egységes, ésszerűsített és biztonságos. 

 

 

"Nagyon örülünk, hogy a Panoptóval való partnerségünk révén mindkét alkalmazás legjobb lehetőségeit kínálhatjuk közös ügyfeleink számára. A távmunka és a távoktatási környezetek növekedésével a felhasználók mostantól zökkenőmentesen használhatják mindkét technológiát vállalati és oktatási környezetben egyaránt" - mondta Tony Dunckel, a TechSmith termékportfólióért felelős alelnöke.

A TechSmith Snagit 2022 elején a Panoptóhoz hasonló exportfunkciót fog tartalmazni.  A két vállalat szorosan együttműködik annak érdekében, hogy végponttól végpontig tartó, világszínvonalú technikai támogatást nyújtson az ügyfeleknek.

"A Camtasia kiválóan alkalmas briliáns videók készítésére, a Panopto pedig ideális ezek szervezésére és megosztására" - mondta Eric Burns, a Panopto vezérigazgatója.  "A Camtasia régi rajongóiként izgatottan várjuk a TechSmith-tel való partnerséget, hogy az asztali videókészítés erejét a felhőalapú videokezelés rugalmasságával és skálázhatóságával párosítsuk.  A jövőben pedig még további integrációkat tervezünk a TechSmith-tel."

Ha többet szeretne megtudni a TechSmith és a Panopto partnerségének előnyeiről, látogasson el a https://www.panopto.com/techsmith  vagy a https://www.techsmith.com/partner-panopto  weboldalra.

(Techsmith)

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram