Megjelent a Pinnacle Studio 25 Ultimate


Az Ultimate-ben található új keverési módok, az intelligens objektumkövetés, a továbbfejlesztett videomaszkolás és a nagyobb teljesítmény lehetővé teszi a felhasználók számára a profi eredményeket.


3_4.jpg

 

A Corel bejelentette a Pinnacle Studio 25-öt, ami videószerkesztési eszközök teljes csomagját és a kreatív effektek széles választékát kínálja. A Pinnacle Studio 25 Ultimate a Pinnacle Studio család része, amely a Pinnacle Studio 25 Plus-t és a Pinnacle Studio 25-öt tartalmazza.

Az új intelligens objektumkövetés, a videomaszkolási képességek továbbfejlesztése, a megnövelt teljesítmény és a rengeteg kreatív lehetőség révén a Pinnacle Studio™ 25 Ultimate gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a lenyűgöző vizuális hatások megalkotását.

 

4_3.png

 

Az újdonságok részletesebben:

 

Blend módok:

Az alkotásaink minőségét egymásra helyezett rétegekkel és effektusokkal, maszkolt területek összekeverésével, csúcsfény keveréssel és további szín- és expozíciós effektusokkal javíthatjuk.

 

Intelligens objektumkövetés:

Ezzel az eszközzel a videóban lévő bármely tárgyat trackelhetjük. Ez az intelligens technológia automatizálja a maszk újbóli létrehozásának folyamatát azáltal, hogy felismeri az eredeti maszkolt objektumot, és követi azt végig a kiválasztott jeleneten keresztül. Ez rengeteg időt takarít meg, hiszen nem kell minden egyes képkockához újból maszkot létrehozni.

 

Fejlett hangszerkesztési funkciók:

Az új hangszerkesztési funkciókkal élesebbé, tisztábbá és egyedi hangzásúvá tehetjük a videó hangjait. Ezekkel a funkciókkal azonosíthatjuk és eltávolíthatjuk a nem kívánt hangokat, könnyedén megváltoztathatjuk a hang hangmagasságát/frekvenciáját a Pitch Scaling segítségével.

 

8K videóimport:

Lényegesen nagyobb felbontás, élénkebb színek és jobb hangminőség.

 

Ultimate mask creator:

Mostantól egyszerűbb és hatékonyabb a maszkok létrehozása és kezelése egy sor felhasználói felület- és eszközfejlesztésnek köszönhetően. Az új, csoportosított festőeszközökkel egyszerűbbé válik a munka, valamint a raszteres vagy vektoros alakzatok közötti mozgás a maszkok esetében. Könnyedén alakíthatjuk a klipmaszkokat sávmaszkokká, importálhatunk panel maszkokat az egymásba ágyazott projektekbe, stb.

 

Felhasználók által kért fejlesztések:

A közösség visszajelzéseire reagálva a Pinnacle Studio 25 Ultimate a felhasználói felület javításával és új kreatív effektekkel egyszerűsíti a szerkesztési munkafolyamatot. Például itt van a továbbfejlesztett címszerkesztő, mely mostantól a betűméret és a szín keyframelésére is képes, vagy itt van a továbbfejlesztett 3D vezérlők és az új kreatív effektek, melyek gyorsabbá, gördülékenyebbé teszik a szerkesztési folyamatot az alkalmazás teljesítményének növelésével.

 

Color Grading:

A Pinnacle Studio 25 Ultimate haladó szintű Color Grading vezérlői kreatív szabadságot biztosítanak a mozi minőségű színhatások előállításához, ami meghatározza a produkció tónusát és hangulatát. Rögzíthetjük a képernyőt videóba, keverve azt a webkamera képével, majd kombinálhatjuk a felvételeket a MultiCam Editorral.

 

(Corel)

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram