A Redshift előfizetéssé vált


A csúcstechnológia és a teljesítmény agilis fejlesztést és bevezetést igényel.


A Maxon, a professzionális szoftvermegoldások fejlesztője bejelentette, hogy a vállalat villámgyors GPU-renderelő terméke, a Redshift mostantól előfizetéses termékként is elérhető. A Redshiftet a Maxon Cinema 4D, Autodesk Maya, Autodesk 3ds Max, SideFX Houdini, Foundry Katana és Blender programjaival használó designerek elérhetik a Redshift legújabb előfizetéses verzióját további renderelési kapacitást rendelhetnek féláron.

A Redshift előfizetés bevezetésére azért lett szükség, mert a fejlesztés és a többi DCC (Digital Content Creation) alkalmazással és hardverplatformmal - köztük az Nvidia CUDA, az Apple Metal és az Apple Silicon - való kompatibilitás fenntartása folyamatos munkát igényel. A Redshift funkcionalitása és teljesítménye teljes mértékben függ a harmadik fél hardver- és szoftvermegoldásaitól. A legújabb hardverekkel, illesztőprogramokkal és host-alkalmazások frissítéseivel való kompatibilitás fenntartása érdekében a Redshift fejlesztőcsapata folyamatosan frissíti a plug-int, optimalizálja és biztosítja annak a stabilitását. A legjobb ügyfélélmény biztosítása érdekében pedig a Maxon úgy véli, hogy minden ügyfélnek a legfrissebb verziót kell használnia.

Az előfizetéses árképzés a korábbi éves karbantartási költségeihez hasonló. Az új ügyfelek és a licenszeik mennyiségi bővíteni kívánó már meglévő ügyfelek az új kezdeti előfizetési árakat élvezhetik. Az örökös licencek értékesítése megszűnik, de a meglévő éves karbantartási szerződések természetesen továbbra is érvényben maradnak és 2023. augusztus 31-ig meghosszabbíthatók.

Nagyobb munkacsoportok számára felár ellenében csapat-előfizetések is elérhetők. Ezek tartalmazzák a dedikált oktatást és támogatást, valamint a Teams Dashboardon keresztül történő online licenckezelést és -elosztást. A Teams Floating és RLM floating licencmodellek is elérhetők.

A kérdésekkel rendelkező Redshift-ügyfelek látogassanak el a Redshift-előfizetési FAQ oldalra, vagy lépjenek kapcsolatba értékesítési és támogatási csapatunkkal.

(Maxon)

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram