Különös eredmény született a Nike és a világ egyik legnagyobb bolthálózatának együttműködéséből


Bár hazánkban nincsenek boltjaik, a 7 eleven kiskereskedés ikonikus logója garantáltan szembe jött már velünk valahol. A japán tulajdonú franchise a cipő márkával összefogva igazán egyedi surranót alkotott. Ehhez pedig most elkészült a megfelelő, extravagáns csomagolás is!


leadkep_13.png

 

A Seven Eleven egy nemzetközi kiskereskedelmi bolthálózat, mely a Seven & I Holdings Co. japán vállalatcsoport részét képezi. Üzleteik világszinten 16 országban vannak jelen, és összesen körülbelül 44698 db kisboltal rendelkeznek. A japán cég most meglepő kollaborációra lépett, és a világ egyik legismertebb sportmárkájával a Nike-val összefogva megalkották a 7-Eleven x Nike SB Dunk Low sportcipőt.

 

kep1_30.jpg

 

A végeredmény egy igazán extravagáns, modern surranó lett, ám mégsem nyerte el egyértelműen a márka rajongók szívét. Sokan ugyanis úgy gondolják, csupán anyagi háttere van az összefogásnak, és a cipőgyártó ezzel a Dunk Low sorozatában gyártott lábbeliknek rontja a színvonalát. Az is ráerősít erre a tézisre, hogy a hamarosan indul Japánban a nyári Olimpia. Persze hogy mi a valódi ok, nem tudhatjuk, egy biztos, a Nike most is komoly gondot fordított arra, hogy a cipő minőségi anyagokból és kivitelezéssel készüljön. 

Természetesen nem mindenki állt ilyen kétkedve az új modellhez. Justin Poulsen filmrendező például igazán egyedi módot választott arra, hogy kimutassa Nike cipők iránti rajongását. Egy komplett 7 eleven boltocskát hozott létre a semmiből, amit a sportcipő dobozaként álmodott meg. 

Szinte a semmiből építette meg mindezt, lézerrel vágott fa, és 3D-nyomtatóval készített kiegészítők keverékével és egyéb véletlenszerű anyagokkal. A végeredményben világító lámpák, de még a fotocellás ajtó is megjelenik. Szerencsére az alkotás folyamata rögzítésre került, így bárki megnézheti a világ egyik legextrémebb cipősdobozát.

 

 

(12tomatoes)

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram