Frissítő kedvezmény a CorelDRAW Graphics Suite 2021 Enterprise-ra!


Itt a legújabb Corel kedvezmény! Szerezd be most a CorelDRAW Graphics Suite 2021 Enterpsire szoftvert, és döntsd le a kreativitás határait nagyvállalati szinten is!


slider_17.png

 

A CorelDRAW Graphics Suite 2021 egyszerűsíti a tervezés folyamatát, így gyorsabban eljutunk a „hűha” érzésig a minőség feláldozása nélkül, ráadásul most 12%-kal kedvezőbben juthatunk hozzá!

Az ajánlatban szereplő szoftver:

Az új perspektívaeszközök felgyorsítják a projektek beállítását és létrehozását, így jobban összpontosíthatunk az illusztrálásra. Többoldalas dokumentumok esetén a CorelDRAW új, rugalmas tervezési területe egy nézetben képes kezelni az oldalak és munkák tervezési, kezelési és exportálási oldalait és kellékeit, ami szárnyakat ad hatékonyságunknak. A Replace Colors (Színcsere) eszköz és az újraálmodott Corel PHOTO-PAINT módosítási munkafolyamat formájában korszerű fényképszerkesztő eszközöket adhat tervezési eszközkészletünkhöz. Ráadásul a valóban többplatformos felület segítségével Windowson, Macen, weben, iPaden és mobileszközökön is használható a CorelDRAW Graphics Suite 2021.

A 12%-os kedvezményről szóló ajánlat 2021. szeptember 30-ig érvényes.

Ha további információra van szükséged, kérjük keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

 

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram