[WEBINÁR] A CorelDRAW Graphics Suite 2021 izgalmas újdonságai


A CorelDRAW Graphics Suite 2021 egyszerűsíti a tervezés folyamatát, így gyorsabban eljutunk a „hűha” érzésig, a minőség feláldozása nélkül. Hogy ez pontosan hogyan is működik, kiderül webinárunkból!


slider (1).png

 

A CorelDRAW Graphics Suite 2021 minden olyan eszközt tartalmaz, mellyel erősíthetjük a vizuális kommunikációnkat. A csomagban található, egymással szoros együttműködésben dolgozó szoftverekkel bármilyen grafikai feladat kivitelezhető, legyen szó vektoros illusztrációról, kiadványszerkesztésről, képfeldolgozásról, webgrafikáról vagy animációk készítéséről. Ha megvan az elképzelés, következhet a minden eddiginél hatékonyabb és élvezetesebb megvalósítás.

A következő webinárban Olejnyik Attila kollégánk mutatja be a szuper stabil és gyors CorelDRAW Graphics Suite 2021 újdonságait, melyek között találunk rengeteg feljavított és sok teljesen új funkciót is:

 

{"preview_thumbnail":"/wp-content/uploads/2022/migra/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/F_APR9Uq-AI.jpg?itok=jdEDmzL5","video_url":"https://youtu.be/F_APR9Uq-AI","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}

 

Ha szívesen tudnál meg többet a CorelDRAW Graphics Suite 2021-ről, magyar nyelvű termékleírásunkat itt találod!

 

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram